AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Aydın eski İl Başkan Yardımcısı Güner Gürgen, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

16.08.2015 14:44

Aydın'ın Efeler ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Aydın eski İl Başkan Yardımcısı Güner Gürgen, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında dün meydana gelen trafik kazasında aracını park ettikten sonra karşıdan karşıya çekmeye çalışan Ak Parti Aydın eski İl Başkan Yardımcısı Güner Gürgen, şehiriçi özel halk otosunun çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürgen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmamıştı.

Aydın Devlet Hastanesi morgundan sabah saatlerinde alınan Güner Gürgen'in cenazesi helallik alınması için önce evine getirildi. Gürgen için Efeler merkez Beycami'de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri M. Sadık Atay ve Abdurrahman Öz, AK Parti 23 ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Erdem, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti yöneticileri, Aydın siyaset ve iş dünyası ile Gürgen'in yakınları katıldı.

AK Parti 23 ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Erdem'in il başkanı olduğu dönemde görev yapmış olan Güner Gürgen'in ailesi ve sevenleri, tören boyunca tabutunun başından bir an olsun bile ayrılmadı. Gürgen'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement