Ak Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Ak Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Adıyaman Merkez 4.Deniz, tek liste haline gidilen seçimde kullanılan 155 oyun tamamını aldı.

25.02.2012 19:20  Güncelleme: 08:11

AK Parti Adıyaman Merkez 4. olağan kongresinde, Abdurrahman Deniz ilçe başkanlığına seçildi

Deniz, tek liste haline gidilen seçimde kullanılan 155 oyun tamamını aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, kongredeki konuşmasında, Türkiye'nin her tarafında merkez ilçe seçimleri yapıldığını belirtti, tüzük gereği aday olmayan AK parti eski Merkez İlçe Başkanı Zeynel Özbilgin'e teşekkür etti.

AK Parti'nin sürekli yenilendiğini ve koltukların geçici olduğunu ifade eden Aydın, "Partimizin tüzüğü gereği 3 dönemden sonra aday olunamıyor. Partimizin kurulduğu günden beri Merkez İlçe Başkanı olan Zeynel Özbilgin kardeşimizle güzel işlere imza attık. Partimiz 3 dönemden sonra bir değişilik yaparak sürekli yenileniyor. Buda partimizin dinamizmini ortaya koyuyor. Koltuklar gelip geçicidir. Bugün biz varız, yarın başka bir arkadaşımız olur. Ama partimize yapılacak hizmet sürekli kalıcı olacaktır. Ben emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, konuşmasında CHP'yi eleştirdi, partide kaset komplosunda sonra bir "yüz nakli" yapıldığını ancak hiçbir şeyin değişmediğini ifade etti.

TBMM'nin Türkiye'nin meclisi olduğunu ve herkesin orada özgür bir şekilde kendisini temsil edeceğini ifade eden Metiner, "28 Şubat sürecinde askerlerin karşısında eğilen o günkü meclisteki partiler, 28 Şubat sürecinin artıklarını, pisliklerini temizlemeye kalktığımızda bize cephe alıyorlar. Niye direnmediniz. Oysa Atatürk ne diyordu, yüce Meclisin üstünde bir güç yoktur. Peki yüce Meclisin üzerinde bir güç var mıydı, yok muydu 28 Şubat sürecinde" diye konuştu.

TÜSİAD'ı da eleştiren Metiner, TÜSİAD'ın 12 Eylül referandumunda tarafsız olduğunu söylediğini ancak eğitime ilişkin "4+4+4" formülüne hemen karşı çıktığını ifade etti.

İnsanların daha çok kenetlenip birliğini pekiştirmesi gerektiğini ifade eden Metiner, "Türkiye'nin Ak Parti'ye ihtiyacı var. Hepimizin AK Parti'ye ihtiyacı var. Çünkü biz birlikte Türkiye'yiz" diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Murtaza Yetiş de, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise kongrenin kendisi için önemli olduğunu ifade ederek, "Bu kongrenin benim için çok büyük önemi var. O günden beri beraber çalıştığım Zeynel kardeşimle birlikte, bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizde fedakar insanlar var. Bu kervan bu kutlu yolda mücadele vermektedir. Büyüyerek gelişiyoruz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat da, "Koşar adımlarla ilerleyen bu millet zamanında çok hayal kırıklıkları yaşadı. Bu hayal kırıklıklarına hükümetimiz son verdi. 80 yılda yapılamayan hizmetler hükümetimiz döneminde yapıldı. Parti olarak 3 şeye inanıyoruz. Bunlarda hukuk, hürriyet ve hizmettir" dedi.

(FUR-SEÇ- - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement