Ali İnci'den Bakan İslam'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ali İnci'den Bakan İslam'a Ziyaret

Ali İnci\'den Bakan İslam\'a Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları Ali İnci, Çiğdem Erdoğan Atabek, Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Meclis Üyeleri İrfan Püsküllü, Şenay Sakal ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ı ziyaret ettiler.

12.02.2015 18:20

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları Ali İnci, Çiğdem Erdoğan Atabek, Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Meclis Üyeleri İrfan Püsküllü, Şenay Sakal ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ı ziyaret ettiler.

AK Parti Sakarya Milletvekili A.Adayı Ali İnci, Hendek Belediye Başkanlığı için isimleri geçen İrfan Püsküllü ve Şenay Sakal ile birlikte Ankara'ya giderek AK Parti Genel Merkezi'nde Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamid Gül ile görüştüler. Görüşme sonrasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam'ı ziyaret eden heyete Hendek eski Kaymakamı AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ayhan ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu eşlik etti. Ziyaret sırasında Bakanlıkta bulunan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek ile de görüşen heyet ASPB Bakanı Ayşenur İslam ile istişare yaptılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali İnci'den Bakan İslam'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement