Altıntaş-Aslanapa Yolu Yapımına 5 Milyon Lira Ödenek - Son Dakika
Yerel

Altıntaş-Aslanapa Yolu Yapımına 5 Milyon Lira Ödenek

Altıntaş-Aslanapa Yolu Yapımına 5 Milyon Lira Ödenek

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Altıntaş-Aslanapa yolu yapımı için 5 milyon lira ödenek aktarıldığını bildirdi.

01.01.2013 14:22

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Altıntaş- Aslanapa yolu yapımı için 5 milyon lira ödenek aktarıldığını bildirdi.

Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, Altıntaş ile Aslanapa arasında bulunan ve 11 köy için grup yolu özelliğinde olan 35 kilometrelik yolun, Zafer Havalimanı'nın hizmete girmesiyle daha fazla önem kazandığını belirtti.

İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanında olan yolun yapımı için AK Parti Kütahya milletvekilleri olarak talepte bulunduklarını, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve İl Genel Meclisi üyelerinin de konuyu yakından takip ettiğini duyuran Kavuncu, bu girişimler sonucu yol için İl Özel İdaresi'ne 5 milyon lira ödenek aktarıldığı bilgisini verdi.

Kavuncu, yolun yapılmasıyla Aslanapa'nın yanı sıra Çavdarhisar, Şaphane, Pazarlar, Gediz, Simav, Hisarcık ve Emet ilçelerinin, Zafer Havalimanı'na 40'ar kilometre daha yakınlaşacağına dikkati çeken Kavuncu, şunları kaydetti:

"Yolumuzda virajlar düzeltilecek, genişletilecek, altyapı çalışmaları yapıldıktan sonra da asfaltlanarak halkımıza yeni bir AK icraat olarak sunulmuş olacaktır. Tarihinin en büyük ulaşım yatırımlarını alan Kütahya'mızda muhalefetin, hizmetleri değersizleştirmeye çalışan beyanları da bir kez daha sabun köpüğü misali hükmünde kalarak karşılık bulacaktır. Talebimizin olumlu karşılanmasını sağlayan başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcımız Abdullah Erdem Cantimur ve ilgili bürokratlara, Kütahya halkı adına teşekkürlerimizi sunarız. Yolumuzun şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz."

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Deniz Açık - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altıntaş-Aslanapa Yolu Yapımına 5 Milyon Lira Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement