Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.BAYANLAR Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 11.haftasında pazar günü Orduspor ile karşılaşacak.

17.01.2013 12:35

Foto: Maç enstantanesi ve Altar Tunçkol fotosu

===

Paşa'nın kızları Ordu'yu bekliyor

BAYANLAR Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 11. haftasında pazar günü Orduspor ile karşılaşacak. Geçen hafta ikinci yarının ilk maçında ve Türkiye Kupası müsabakasında Yeni Mahallespor'u mağlup ettiklerini ve rövanş için avantaj sağladıklarını belirten Antrenör Birol Ünsal, şimdi hedeflerinde Ordu olduğunu söyledi.

Ligde ve Türkiye Kupası'nda yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini belirten Birol Ünsal, "Puan sıralamasında namağlup lideriz. Sahamız ve seyircimiz önünde galip gelerek, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi. Pazar günü saat 15.00'de Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı, Antalya ve Aksaray Bölgesi hakemlerinden Haluk Dökmez ve Berkan Dökmez ikilisi yönetecek.

Foto: Takım fotosu

===

Turuncu yeşilliler son hazırlık maçını pazar günü Sarıyer'le yapacak

Form grafiği yükseldi

Alanyaspor'da devre arası hazırlık kampı başarıyla tamamlandı. Oyuncular, koordinasyon, çabukluk ve taktik performanslarında tam not aldı

ALANYASPOR'da Ali Haydar Durusoy gözetiminde tamamlanan devre arası kampında oyuncuların koordinasyon, çabukluk ve taktik anlamda sergilediği performans, teknik kadroyu sevindirdi. Normal antrenman programını uygulamaya başlayan turuncu yeşilliler, dünü tek idmanla geçirdi. Antrenmana gözünden rahatsızlığı bulunan Ege dışında tüm oyuncular katıldı. Turuncu yeşilli takım, dünkü çalışmayı iki grup halinde çift kale maç yaparak tamamladı. Kondisyon, moral ve motivasyon olarak iyi durumda olduklarını belirten Ali Haydar Durusoy, devre arasındaki son hazırlık maçını pazar günü Sarıyer ile yapacaklarını söyledi.

OTURMA GRUBU HEDİYE ETTİ

Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nuh Mehmet Yalçın, eski borçlarından dolayı 26 Kasım 2012 tarihinde haczedilen başkan odasındaki oturma grubunun yenisini kulübe hediye etti. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, duyarlı davranışından dolayı Yalçın'a teşekkür etti. Alanyaspor'un eski futbolcularından İlyas Sakızcı'nın alacağını devrettiği Ahmet Şanlıdere'nin avukatı, icra görevlileri eşliğinde kulübün idari bölümündeki klima, fotokopi makinesi, yazıcı, monitör, bilgisayar kasası, buzdolabı, oturma grupları ve başkanlık makamı koltuğunu haciz etmişti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantaneler, Mehmet Yalçın ve Hasan Çavuşoğlu'nun başkan odasından foto

===

Fethiye'de 'özel' dostluk

FETHİYESPOR, kamp çalışmaları sırasında 3'üncü hazırlık maçını Sarıyer ile oynadı. 2-2 biten karşılaşmada her iki ekip de çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Fethiyespor'un Antalya kampı 20 Ocak Pazar günü sona erecek. Lacivert beyazlılar, son hazırlık maçını yarın Denizli Belediyespor'la yapacak. Fethiyespor, Sarıyer ile oynanan özel maça, Ozan Öztürk, Bülent Kalecikli, Sabri Turgut, Yaşar Kabakçı, Necdet Kaba, Ekrem Sarıçam, Alican Karadağ, Onur Okan, Uğur Aktaş, Hasan Ahmet Sari ve Enver Bayezit 11'i ile çıktı.

Maçın ikinci yarısında Enver Bayezit'ın yerine Habib Uzun, Alican Karadağ'ın yerine Kenan Aşkan, Uğur Aktaş'ın yerine Tolga Yıldız, Necdet Kaba'nın yerine de Sefa Durmuş oyuna dahil oldu. Eyüpspor'un gollerini 17'nci dakikada Savaş Esen ve 74'üncü dakikada Eser Yayla, Fethiyespor'un gollerini ise 56'ncı dakikada Enver Bayezit ve 75'inci dakikada Onur Okan attı. Fethiyesporlu Onur, Eyüpspor maçıyla birlikte oynanan tüm hazırlık maçlarında tabelaya adını yazdırdı. Fethiyespor ligin ikinci devresindeki ilk maçını 27 Ocak'ta Bandırmaspor ile oynayacak.

Foto: İdman fotoları arsivden

===

Paşa'dan dev organizasyon

Muratpaşa Belediyesi, genç basketbolculara yönelik Türkiye çapında 'Muratpaşa Milenyum Cup Basketbol Turnuvası' düzenliyor.

AMATÖR sporların büyük destekçisi Muratpaşa Belediyesi, şimdi de Türkiye çapında dev bir organizasyona imza atıyor. Genç basketbolculara yönelik turnuva, 'Muratpaşa Milenyum Cup Basketbol Turnuvası' adı altında gerçekleştirilecek. 4-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya başvuruların 25 Ocak'a kadar yapılması gerekiyor. Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya okul basketbol takımları, kulüp takımları ve mahalle takımları başvurabilecek. Turnuvaya 2000, 2001 ve 2002 doğumlular katılabilecek. Yetkililer, turnuvaya katılacak takımların 25 Ocak tarihine kadar 316 23 28 numaralı telefona başvurmalarını istedi.

Fotosuz

===

Manavgat'a 2 proje

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, önümüzdeki günlerde stadyum ve Gençlik Merkezi'nin temellerini atacaklarını açıkladı. Kum Mevkii'nde yapılacak 5 bin kişilik stadyum ile Gençlik Merkezi temelinin, zemin çalışmalarının hemen ardından önümüzdeki ay içinde atılacağı vurgulandı. Modern tasarımlar kullanılarak projelendirilen Gençlik Merkezi'nde, Türkiye'de sadece birkaç merkezde kullanılan sistemlerin yer alacağı belirtildi. Gençlik Merkezi Kompleksi, Gençlik Merkezi Hizmet Binası, Kapalı Havuz binası ve 1 adet Güvenlik Binası olmak üzere projelendirildi.

ENGELLİLER UNUTULMADI

Yaklaşık 3034 metrekarelik alanda yapılacak olan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Kompleksi'nin çevre düzenlemesinde ise tenis kortları, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, kafeterya, genç ve çocuk fitnes alanları ve süs havuzları düzenlemeleri yapılacak. Tüm binalar engelli kullanımına uygun olarak tasarlanırken, engelliler için özel engelli asansörlerinin yer alacağı da belirtildi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Projeden foto

===

Başkanlar bu stadı istemiyor

Amatör kulüp başkanları, yayınladıkları ortak bildiride Kışla Stadı'nda maç yapmak istemediklerini açıkladı.

BURDUR 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden kulüplerin başkanları, Kışla Stadı'nda müsabaka oynanmasına sıcak bakmıyor. Yeni Burdurspor, Burdur Belediyespor ve İl Özel İdare Spor Kulübü başkanları, Kışla Mahallesi'ndeki stada taraftarın fazla ilgi göstermediğini, zeminin suni çim olması nedeniyle sakatlıkların sıkça yaşandığını savundu. Yeni Burdurspor Başkanı Bahri Şimşek, "Kışla Stadı şehre uzak olduğu için taraftarımız maça gelemiyor. Stadın zemini suni çim, bu da maçlarda futbolcularımızın sakatlanmasına neden oluyor. Maçlarımızı kent merkezindeki Gazi Atatürk Stadı'nda oynamak istiyoruz" dedi.

Burdur Belediyespor Başkanı İbrahim Onur da kent merkezinde stat varken Kışla Mahallesi'deki statta maç oynamanın seyirci ve takımların ulaşımı açısından kendilerine zorluk çıkardığını belirtti. Onur, "Stat şehir merkezine uzak olduğu için maçlarımızı boş tribünlere oynuyoruz" dedi. İl Özel İdarespor Başkanı Saim Aktaş da Kışla Stadı zemininin maç oynamaya uygun olmadığına değinerek şöyle dedi: "Kışla Stadı şehir merkezine uzak. Zemini elverişli değil. Şehir merkezindeki stat atıl vaziyette duruyor. Antrenmanlarımızı parasını ödeyerek Meslek Yüksek Okulu'nun stadında yapıyoruz" dedi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Boş tribünler, maçlardan enstantane

===

Şampiyona yemek

KORKUTELİ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası sona erdi. Büyük çekişme içinde geçen turnuvada Osman Önal Orta Okulu şampiyon oldu. Korkutelili işadamı İrfan Önal, şampiyon okulun sporcularına yemek verdi.

Öğretmenlerin de katıldığı yemekte konuşan İrfan Önal, uzun süren çalışmaların ardından başarının geldiğini söyleri. Önal, "Çok çalışmak, inanmak her zaman başarı getirir. Şampiyon sporcuları kutluyor, onları yetiştiren ve başarılarında emeği geçen tüm hocalara teşekkür ediyorum" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Yemek fotoları

===

Gözler Kocaelispor maçında

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Emrespor'da gözler pazar günü deplasmanda oynanacak Kocaelispor maçına çevrildi. Hazırlıklarını dün yapılan taktik idmanla sürdüren Emrespor'da moraller üst seviyede. Teknik direktör Hikmet Şıktaşlılar, Antalya'da yapılan devre arası kampın son derece yararlı geçtiğine dikkat çekti. Şıktaşlılar, "Alternatifli kadro kurduk. Performansı en yüksek seviyede olan formayı kapar. Kadro büyük ölçüde netleşti. Antalyasporlu Anıl dışında anlaştığımız 8 futbolcuyla da sözleşme imzalayacağız. Birkaç takviye daha yaparak transferi kapatacağız. Cumartesi ter idmanı yaptıktan sonra Kocaeli'ye gideceğiz. Bu kadar süre kurulabilecek en iyi ekibi oluşturduk. Kadromuz en fazla 25 kişi olacak" diye konuştu.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Takım hazırlık

===

Masa tenisinde Antalya farkı

PARK Antalya'da yapılan Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. Toros Yağmur Lisesi Takımı, Antalya birincisi oldu. Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkını kazanan Toros Yağmur Lisesi sporcuları, daha büyük hedefler için çalışacakları sözünü verdi.

Toros Yağmur Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı geçen yıl Türkiye Birincisi olarak İtalya'da ülkemizi temsil etmişti. Toros Yağmur Lisesi, 20-22 Şubat tarihlerinde Denizli'de yapılacak bölge şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek.

Foto: Masan tenisi fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement