Antalya Osb Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Antalya Osb Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Osb Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

17.03.2015 10:59

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Başkan Vekili Fatih İncir, Yönetim Kurulu üyeleri Can Hakan Karaca, Mustafa Yayla, Cengizhan Erdoğan ve Bölge Müdürü İlhan Metin, Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça'yı ve Defterdar Veli Tunçez'i makamlarında ziyaret edip OSB faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Organize Sanayi Bölgesi'nin müthiş bir gelişme içerisinde olduğunu kaydederek, "Antalya turizm ve tarımın yanı sıra sanayisi ile de adından söz ettirmeye başlıyor. Antalya OSB'de bu büyümede baş rolü üstlenmiş durumda. Turizmin ve tarımın lokomotif sektör olduğu kentimizde sanayinin de çevreci hassasiyetler içermesi gerekiyor. Bu noktada son derece başarılıyız. Antalya OSB bugün Türkiye'nin en çevreci OSB'si konumunda ve bunu da aldığı ödüllerle perçinlemiş durumda. Çevreci vizyon ile bölgemiz büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu içerisinde 6 firmamız bulunuyor. Bölge artık kabına sığmıyor ve daha da büyüme ihtiyacında. Eğer OSB'yi büyütebilirsek Antalya'nın ülke ekonomisine yaptığı katma değeri daha da yukarılara taşıyabiliriz" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ayrıca gerek vergi mevzuatındaki değişiklikler gerekse alınması gereken önemler ile ilgili olarak bilgilendirme toplantıları ve seminerlerin yeni açılan modern hizmet binasındaki konferans salonlarında yapılabileceğini kaydetti.

Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça ise Türkiye'nin ve Antalya'nın gözbebeği olan Organize Sanayi Bölgesi'nin kent için gurur vesilesi olduğunu kaydederek başarılı çalışmaların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

DEFTERDAR TUNÇEZ'DEN DESTEK SÖZÜ

Antalya OSB heyeti daha sonra İl Defterdarı Veli Tunçez'i ziyaret etti. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin büyüme ihtiyacında olduğunu, 4 ve 5 no'lu tevsi alanlarının ve mevcut alanlar içerisindeki bölümlerin işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması için Defterdarlıktan destek istediklerini kaydetti.

Defterdar Tunçez, konuyu yakından takip ettiğini Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin Antalya için son derece önemli olduğunu, kendisinin Organize Sanayi Bölgeleri konusunda deneyimi olduğunu hatırlatarak gerekli her türlü desteği kurum olarak vereceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Osb Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement