Aydınlı Sağlıkçılar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Sağlıkçılar İftarda Buluştu

Aydınlı Sağlıkçılar İftarda Buluştu

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı Aydın protokolü ve sağlık sektörü çalışanlarını buluşturdu.

06.08.2013 15:20  Güncelleme: 15:26

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı Aydın protokolü ve sağlık sektörü çalışanlarını bir araya getirdi.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin bu yılki durağı yine Ay-Mendo tesisleri oldu. İftar programına Aydın Vali Yardımcısı Halis Peker, İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Şenol Okur, Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Eralp Atay, Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Alpay Alp, Dr. Ramazan Tozlu, Erkan Kayan, Şube Müdürleri Zekeriya Dönmez, Ecz. Fatma Başar, Dr. Osman Dursun, Dr. Oben Döndü, Dr. Taylan Özcan Lütfiye Aktakka, İlçe Sağlık Müdürleri,, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Cemal SEZGİN, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Murat Işıl ve İl Sağlık Müdürlüğü personellerinin katıldığı yemek samimi bir ortamda gerçekleşti.

Konuklarını bizzat kapıda karşılayan İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, bolluğu ve bereketi, sabrı ve iyiliği, barış ve kardeşliği içeren bir Ramazan'da daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İftara kısa bir süre kala konukların tamamının yerlerini aldığı iftar okunan dualarla açıldı. Sağlık sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği iftar, renkli görüntülere sahne oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Sağlıkçılar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement