Balaman'dan Hüseyinoğlu'na Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Balaman'dan Hüseyinoğlu'na Destek Ziyareti

Balaman\'dan Hüseyinoğlu\'na Destek Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Koordinatörü Sabri Balaman ve SKM Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, AK Parti Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Abbasoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalarına destek verdi.

03.03.2014 17:14

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Koordinatörü Sabri Balaman ve SKM Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, AK Parti Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Abbasoğlu'nu ziyaret ederek çalışmalarına destek verdi.

Ergani ilçesinde seçim çalışmalarını inceleyen Balaman ve Sevim, İlçe Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu ile birlikte esnafı ziyaret edip bir süre görüştü. Ak Parti heyeti esnaf ziyaretinin ardından Ergani Kaymakamlığı'na geçti. Kaymakam Erdinç Yılmaz ile görüştükten sonra bir açıklama yapan Sabri Balaman, Ergani halkı tarafından çok sıcak karşılandıklarını söyledi. Balaman, "Ergani ilçemizde görüştüğümüz vatandaşların Ak belediyeciliği beklediklerini öğrendik. 30 Mart seçimlerinde inşallah zaferle çıkarak Ergani'ye hak ettiği hizmeti vereceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balaman'dan Hüseyinoğlu'na Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement