Başbakan Erdoğan Malatya'ya Gelecek - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan Malatya'ya Gelecek

Başbakan Erdoğan Malatya\'ya Gelecek

AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi: "Başbakanımız, cumartesi saat 16.00'da Yeni Belediye Hizmet Binası yanındaki alanda Malatyalılara hitap edecek"

18.09.2013 14:45

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü kente geleceğini ve Yeni Belediye Hizmet Binası yanındaki alanda Malatyalılara hitap edeceğini bildirdi.

Tüfenkci, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın en son 17 Mayıs 2011'de Malatya'ya geldiğini hatırlatarak, "Sayın Başbakanımız daha sonra çeşitli defa Malatya'ya gelmek istemesine rağmen, gerek dünya, gerekse ülke gündeminden dolayı Malatya programını ertelemek zorunda kalmıştı. Kendisi son çıkan Büyükşehir Yasası'yla büyükşehir statüsü kazanan 13 ilde halka hitap ediyor. Malatya'ya da bu çerçevede bir program düzenlendi" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın 21 Eylül Cumartesi saat 11.30'da uçakla Ankara'dan hareket edeceğini belirten Tüfenkci, "Saat 12.30'da Malatya Erhaç Havalimanı'nda karşılama olacak. 13.15'de sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri ve parti teşkilatımızla öğle yemeğinde bir araya gelecek. 15.00'de 2'nci Ordu Komutanlığını ziyareti var. 15.30'da Malatya Valiliğini ziyaret edecek. 16.00'da Yeni Belediye Hizmet Binası'nın yanındaki alanda Malatyalılara hitap edecek. 18.00'de hayırsever iş adamı Mahmut Çalık'ın yaptırdığı okulların açılışını gerçekleştirecek" diye konuştu.

Erdoğan'ın pazar günü de kentte olacağını kaydeden Tüfenkci, "Saat 11.30'da Darende ilçesinde hem toplu açılışa katılacak hem de Darendelillere hitap edecek. 14.30'da Doğanşehir'de olacak. Burada da toplu açılışlar yapacak. Doğanşehirlilere hitap edecek" ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkci, Başbakan Erdoğan'a Malatya'ya yapılmasını istedikleri bazı yatırımlarla ilgili bir dosya sunmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Basın toplantısında, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mahmut Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Ömer Faruk Öz, Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez de hazır bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan Malatya'ya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement