'Bayrak Sevgisi' Konulu Şiir Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

'Bayrak Sevgisi' Konulu Şiir Yarışması Sonuçlandı

\'Bayrak Sevgisi\' Konulu Şiir Yarışması Sonuçlandı

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi'nin düzenlemiş olduğu 'Bayrak Sevgisi ' konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

06.06.2014 13:53

Yenişehir Gençlik Merkezi'nin başlattığı 15- 30 yaş arası bütün gençlerin katılabildiği şiir yarışmasına katılan 26 şiir arasından dereceye girenleri belirlemek için oluşturulan komisyon sonuçları açıklandı.

Değerlendirmeler sonucu ilk 3'e girenler belirlendi. Yarışmada birinci Selin Şaşma (Karaman), ikinci (Konya) ve üçüncülü ise Cebrail Acar (Şanlıurfa) oldu.

Dereceye girenlere çeyrek altın, eşofman takımı, spor ayakkabı ve tişörtten oluşan ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törende İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından teslim edildi.

Etkinliğe beklenen ilgiyi gördüklerini söyleyen Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Yenişehir Gençlik Merkezi olarak düzenlemiş olduğumuz bu şiir yarışması ile bayrak, vatan, millet sevgisi gibi milli değerlerimizi vurgulayarak gençlerimizde farkındalık yaratmaya çalıştık. Türkiye'nin çeşitli illerinden ortak değerlerimizi kendi kalemlerinden çıkan özgün ifadelerde odaklayan, dereceye giren gençlerimizi tebrik eder, katılım gösteren tüm gençlerimize ve komisyonda yer alan değerli hocalarımıza teşekkür ederim" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Bir milletin kurtuluş destanını göğsünde taşıyan, uğruna dökülen kanlarla can bulan Ay Yıldızlı bayrağımızın altında ecdadına minnettar. Saygılı gençler yetiştirmemize bu gibi etkinlikler düzenleyerek katkıda bulunan YGM ailesine ve milli duygular içinde yazdıkları şiirlerle katılım gösteren tüm gençlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Bayrak Sevgisi' Konulu Şiir Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement