Bursagaz'dan Gaz Kaçağı Taraması - Son Dakika
Yerel

Bursagaz'dan Gaz Kaçağı Taraması

Bursagaz\'dan Gaz Kaçağı Taraması

Bursagaz, Bursa halkına sürekli ve güvenli gaz arzı için altyapı şebekesi üzerinde doğalgaz tarama faaliyetlerine başladı.

05.06.2014 11:14  Güncelleme: 11:18

Bursagaz, Bursa halkına sürekli ve güvenli gaz arzı için altyapı şebekesi üzerinde doğalgaz tarama (kaçak arama) faaliyetlerine başladı.

Doğalgaz tarama faaliyetlerine tecrübeli kadrosu ve tam donanımlı araçlarıyla bu yıl da devam eden Bursagaz, rutin olarak gerçekleştirdiği kaçak arama faaliyetleri ile sürekli büyüyen doğal gaz şebekesini kontrol altında tutuyor. Bursagaz İşletme ve Bakım Müdürü Ahmet Candan, bu kontrollerin her yıl düzenli olarak yapıldığını, güvenli doğal gaz kullanımı için bu taramaların büyük önem teşkil ettiğini belirtti.

Doğal gaz taramalarında kullanılan sistem hakkında da bilgi veren Candan, "Doğalgazın yaygınlaşması, ekonomik ve güvenlik sebebiyle boru hatlarının daha da fazla kontrol edilmesi ihtiyacını doğurmuştur. Gezici gaz kaçak arama sistemi, araç hareket halindeyken kaçakları tespit etmek maksadıyla geliştirilmiştir. Sistem, yüksek hızda gaz kaçak inceleme sistemine sahip olmakla birlikte, sadece metan gazına hassastır" ifadelerini kullandı.

Candan, doğalgazın kullanma kurallarına sadık kalındığında en güvenli yakıt olduğunu söyleyerek, Bursa halkının her türlü konuda 444 11 33 numaralı Bursagaz Çağrı Merkezi'nden yardım alabileceğini bildirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz'dan Gaz Kaçağı Taraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement