CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Açıklaması

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Açıklaması

"Burada görevimizin sonuna geldik.

03.01.2014 17:56

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, "Burada görevimizin sonuna geldik. Bize Edirne Belediyesi meclis üyeliğini veren Edirne halkına saygılarımı sunuyorum" dedi.

İnci, Edirne Belediyesi ocak ayı meclis toplantısında, yerel seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir süreç içerisinde çalıştığını söyledi.Aday olması nedeniyle bir dahaki meclis toplantılarına katılmayacağını belirten İnci, şunları kaydetti:

"Edirne halkına, başta Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye teşekkür için buradayım. 10 yıldır belediye meclis üyeliği yapıyorum. Belediyede bir çok görevde yer aldım, bir çok görevler üstlendim. Başkanımızın burada olmadığı dönemlerde belediye başkan vekillikleri de yaptım. Sonuç olarak burada görevimizin sonuna geldik. Bize Edirne Belediyesi meclis üyeliğini veren Edirne halkına saygılarımı sunuyorum.

Edirne halkı bize çok önemli görevler verdi. Edirne Belediyesi meclis üyeliğinden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. Bunu bize Edirne halkının vermiş olduğu güven ve teveccühtür. Başta Edirne halkına saygılarımı sunuyorum. Herkese teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyor, hakkınızı helal etmenizi istiyorum."

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de, İnci'ye genç olmasından dolayı ve daha yapacak çok çalışmaları olduğu için henüz "hakkını helal etmediklerini"  söyledi.

Sedefçi, İnci'ye yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi. Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement