CHP'nin Kuruluşunun 91. Yıl Dönümü Antalya'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Kuruluşunun 91. Yıl Dönümü Antalya'da Kutlandı

CHP\'nin Kuruluşunun 91. Yıl Dönümü Antalya\'da Kutlandı

CHP'nin 91. kuruluş yıl dönümü, Antalya İl Teşkilatı tarafından verilen kokteyl ile kutlandı.

09.09.2014 22:42  Güncelleme: 11:13

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ev sahipliğinde 23 Nisan Parkında yapılan kokteyle, CHP'li belediye başkanları, bazı milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kokteyl sonrasında düzenlenen törende konuşan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP'nin Türkiye'deki kadın erkek eşitliğinin, insanca ve kardeşçe yaşamanın teminatı olduğunu söyledi.

CHP'nin etnik ayrım yapmamayı bir temel ilke olarak kabul ettiğini ifade eden Acar, "Bu kuruluş yıl dönümünde Türkiye'nin CHP'ye daha çok ihtiyacı var. Çünkü artık sınırlarımızı zorlayan, sadece Türkiye'yi değil, bütün dünyayı tehdit eden bir terörle karşı karşıyayız. Bu terör dinler savaşıdır, mezhepler savaşıdır" diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök de Türk siyasi tarihinin "dev çınarı" CHP'nin 91 yıldan bu yana dimdik ayakta olduğunu, Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, özgünlüğün ve laikliğin güvencesi olarak varlığını sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

Kök, parti içindeki mücadeleleri, fikir ve görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak el birliğiyle Atatürk'ün emaneti olan cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çıkmak mecburiyetinde olduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e yerel seçimlerde gösterdikleri başarı nedeniyle plaket verildi ve 91. kuruluş yıl dönümü pastası kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin Kuruluşunun 91. Yıl Dönümü Antalya'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement