Eğitim-Bir-Sen, İş Yeri Temsilcileri Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen, İş Yeri Temsilcileri Toplantısını Yaptı

Eğitim-Bir-Sen, İş Yeri Temsilcileri Toplantısını Yaptı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kilis Şubesi, Genişletilmiş İş Yeri Temsilcileri Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

15.03.2014 15:54

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kilis Şubesi, Genişletilmiş İş Yeri Temsilcileri Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Söğütlüdere Restoran'da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Eğitimciler Birliği Sendikası Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, kendilerinin sendikacılığı Türkiye'de değiştirdiklerini belirterek, "Türkiye'deki mevcut sendikacılık ne çalışan adına ne de bu millet adına herhangi bir şey üretmemişti. 300 bin sendika üyemiz bulunuyor. İşçi sendikaları dahil, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olduk. Dünyada ilk beşe girebilecek en örgütlü kitle haline gelmiş olan bir topluluğun eğitim kolundaki neferleriyiz. 270 bin sayısı geride kaldı. 300 bine merdiven dayadık. 15 Mayıs'ta 320 bin sayısını oluşturmak için yola devam ediyoruz" diye konuştu.

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen, Kilis'te 700 Eğitim Bir Sen üyesi bulunduğunu belirterek, "Memur sene bağlı 2 bini aşkın üyemiz var. Sadece Eğitim Bir Sen'in üyesinin sayısı Kilis'teki tüm sendikaların üye sayısından fazladır. İnşallah üye sayımızı daha da attıracağız. Çalışmalarımız bu yöndedir."

Toplantıya AK parti Kilis milletvekili Fuat Karakuş, AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ile AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat'ta katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen, İş Yeri Temsilcileri Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement