"Fıratın Doğusunda İnsanlara Dışkı Yedirdiler" - Son Dakika
Yerel

"Fıratın Doğusunda İnsanlara Dışkı Yedirdiler"

"Fıratın Doğusunda İnsanlara Dışkı Yedirdiler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Bölge Halkının oldukça sıkıntı yaşadığını ve Kürt sorunu adı altında zulüm gördüklerini belirtti.

05.03.2014 10:24

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emin Ekmen'in proje tanıtım toplantısına katılmak için Batman'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'un gündeminde dinlemeler vardı.
'10 BİN'İN ÜZERİNDE FAİLİ MEÇHUL İŞLENDİ'
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen'in proje tanıtım toplantısına katılmak üzere sabah saatlerind6e Batman'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, havalimanında, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen ve kalabalık bir partili tarafından davul zurna ile karşılandı. Folklor ekibi ile bir süre halay çeken Kurtulmuş daha sonra Vali Yılmaz Arslan'ı ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Numan Kurtulmuş, Türkiye'de kasetler üzerinden siyaset yapılmasının yeni olmadığını söyledi. Kurtulmuş, kasetler üzerinden yapılan operasyonları lanetlediklerini, çirkin bulduklarını, Türkiye siyasetine yakıştırmadıklarını kaydederek, şöyle konuştu; "Türkiye'de 100 binin üzerinde insanın düzenli olarak dinlendiği yolunda duyumlar var. Ve o dinlemeler yasal sürecin içerisinde olmamış. Yani, bir savcı, başsavcıya haber vermeden, polisten birilerini çağırmış demiş ki; 'bunları dinleyin'. Polis de amirine haber vermeden bu dinlemeleri yapıyor. Anlaşılan o. Ancak İstanbul Başsavcılığı işin içine girdikçe detayı daha fazla ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla bunlar son derece çirkin, soğuk savaştan kalmış, gerçekten insanlık dışı, insaf dışı, edep dışı şeylerdir. Varsa suç, suçun üstüne sonuna kadar gidilir. Bunun da yolu bellidir. 30 Mart seçimleri demokrasi yanlısı, milletin iradesini dikkate alan bir eksenle, demokrasi karşıtı, darbeci, olağanüstü dönemlere doğru Türkiye'yi sürüklemek isteyen eksen arasında bir mücadeledir." Kurtulmuş ve partililer, daha sonra 200 işçinin çalıştığı bir tekstil atölyesini ziyaret etti. Atölyeyi gezen ve Biçki Dikiş makinesini kullanan Kurtulmuş, Fırat'ın doğusunda 10 binin üzerinde faili meçhul cinayetler işlendiğini ve köylerin yakılarak, insanlara dışkılar yedirildiğini söyledi. Kurtulmuş, "Türkiye'de 78 yıl içerisinde 32 bin insanın öldüğü bir ülkedir. Bu ülkenin sokaklarında, caddelerinde ve dağlarında gencecik insanlar öldü. İnsanların dillerine müdahale edildi, insanların kıyafetlerine müdahale edildi, insanların dinlediği şarkılara müdahale edildi. Şimdi bunların hepsi geride kaldı" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Fıratın Doğusunda İnsanlara Dışkı Yedirdiler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement