Gedizli 22 Bedensel Engelli "Dışarıdaki Hayat" Projesinin Gala Gecesine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gedizli 22 Bedensel Engelli "Dışarıdaki Hayat" Projesinin Gala Gecesine Katıldı

Gedizli 22 Bedensel Engelli "Dışarıdaki Hayat" Projesinin Gala Gecesine Katıldı

Gedizli 22 bedensel engelli vatandaş, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kütahya Şubesince hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından kabul edilerek hayata geçirilen "Dışarıdaki Hayat" projesinin Yoncalı Kaplıcasında düzenlenen 3.Gala...

26.10.2013 13:11

Gedizli 22 bedensel engelli vatandaş, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kütahya Şubesince hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından kabul edilerek hayata geçirilen "Dışarıdaki Hayat" projesinin Yoncalı Kaplıcasında düzenlenen 3. Gala Gecesine katıldı.

Kütahya'nın Yoncalı Kaplıcasındaki Nehir Termal Otel'de düzenlenen "Dışarıdaki Hayat" projesi 3. Gala Gecesine Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve eşi Halet Aksoy, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı, Kütahya Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar, Zafer Kalkınma Ajansı yöneticiler, Gediz Belediye Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, İl Daire Amirleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, STK yöneticileri, Gediz'den 22 bedensel engelli vatandaş ve aileleri ile birlikte toplam 200 bedensel engelli vatandaş katıldı.

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, Türkiye Sakatlar Derneğinin hazırladığı ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın kabul ettiği proje ile 22'si Gediz'den olmak üzere toplam 200 bedensel engelli vatandaşın aileleriyle birlikte hem tatil yaptığını hem de eğitim aldığını söyledi.

Bir haftalık eğitim ve kaynaştırma tatili sonunda gerçekleştirilen 3. Gala Gecesinin yapılmasının tüm engellileri mutlu ettiğini ifade eden Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, gecede birer konuşma yaparak tüm engelli vatandaşları yakınlarının sevindiren Kütahya Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar, Zafer Kalkınma Ajansı yöneticileri, Milletvekilleri Alim Işık ve Soner Aksoy'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gecede, tüm davetlilerle birlikte yenen yemeğin ardından sünnet merasimi yapıldı. Daha sonra düzenlenen eğlence programında tüm engelli vatandaşlar doyasıya eğlendirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gedizli 22 Bedensel Engelli 'Dışarıdaki Hayat' Projesinin Gala Gecesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement