Gto Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Nto ile Ntb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gto Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Nto ile Ntb'yi Ziyaret Etti

Gto Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Nto ile Ntb\'yi Ziyaret Etti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı'nın Nizip ziyaretinde Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt ve Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Gaziantep Ticaret Odası'nın yeni dönem için hayata...

24.09.2013 15:06

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı'nın Nizip ziyaretinde Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt ve Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Gaziantep Ticaret Odası'nın yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı Gaziantep'in ticaret ve sanayinde değişim ve dönüşümüne katkı sağlayacağına inandıklarını ve projelere destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Bartık ve Yener başkanlığında Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Nizip temasları kapsamında ilk olarak Nizip Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Nizip Ticaret Odası ziyaretinde konuşan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Gaziantep Ticaret Odası ile Nizip Ticaret Odası arasında yalnızca amblem birlikteliği olmadığını, Gaziantep ile Nizip'in ayrılmaz bir bütün olduğunu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Gaziantep'in ve Nizip'in yararına gördükleri birçok proje ve çalışmayı birlikte gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ile Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanlık Divanı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Gaziantep Ticaret Odası'nın yeni dönemde, Gaziantep'in sanayi ve ticaretine önemli katkı önemli katkı sağlayacağına inandıkları projelere destek vermeye hazır olduklarını ve projelerde ortak hareket etmek istediklerini ifade etti.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt ve Meclis Başkanı Doktoroğlu, Gaziantep Ticaret Odası'nın hayata geçireceği projelerin ve "GTO Erbil İrtibat Ofisi"nin aynı zamanda Nizip'i olumlu yönde etkileyerek ekonomik gelişimine katkıda bulunacağını vurguladı.

GTO heyeti daha sonra Nizip Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Mahmut Şahin, yönetim kurulu ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini sunarak görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan GTO yönetim Kurulu Başkanı Bartık ve Meclis Başkanı Yener, Gaziantep'teki Oda ve Borsaların birlikte ve ortak hareket etmesinin sorunların daha kolay çözümüne katkı sağlayacağını, Odalar ve Borsalar arasındaki birlik ve beraberliğin daha da pekiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Nizip Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ise GTO Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı'nı Nizip'te ve Nizip Ticaret Borsası'nda duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Odaların Yönetim ve Meclis üyelerinin belirli dönemlerde bir araya gelmesinin önemli olduğunu ve bütün çalışmalarda ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Nto ile Ntb'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement