Hamarat: "Ak Parti İktidarı Devam Etmeli" - Son Dakika
Yerel

Hamarat: "Ak Parti İktidarı Devam Etmeli"

Hamarat: "Ak Parti İktidarı Devam Etmeli"

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Türkiye’nin menfaatine olan AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini söyledi.

05.06.2015 17:10

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Türkiye'nin menfaatine olan AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Mustafa Hamarat, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Hamarat, "Görev yaptığım süreç içinde vekil olmaktan çok vatandaşlarımıza kardeş olmaya çalıştım. İyi bir vekillik dönemi geçirdiğime inanıyorum. Yeni dönemde ki aday listesinde yokum fakat Türkiye'nin kalkınması ve ilerlemesi için bölgemize geldik ve mevcut adaylarımıza destek için seçim çalışmalarına destek veriyoruz. Sayın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bey Ordu için gerçekten önemli bir şanstır. Partinin önemli isimlerinden biri Ordu bölgesinden olması önemlidir bizim ve bölgemiz için. Kendisinin hemşerimiz olması avantajdır. Birçok önemli projeler Numan Bey ile daha da hızlanacaktır. Önemli olan bölgemizin en iyi hizmeti almasıdır. Yine bir seçim gerçekleşecek ve iktidar olarak tekrar seçime giriyoruz. Bu bizlere daha da heyecan veriyor. Türkiye'nin menfaatine olan AK Parti iktidarı devam etmesi gerekiyor. Yine AK Parti iktidara geleceğinden kuşkumuz yoktur" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamarat: 'Ak Parti İktidarı Devam Etmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement