Hendek'te Hedef Rekor Oy Almak - Son Dakika
Yerel

Hendek'te Hedef Rekor Oy Almak

Hendek\'te Hedef Rekor Oy Almak

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

30.01.2014 14:15

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, "İnşallah ilçemizde rekor oy alarak adımızı tüm Türkiye'de duyuracağız" şeklinde konuştu.

Toplantıda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek'te 15 yılda büyük hizmetler yaptıklarını ve önümüzdeki dönemde Hendek'in adından en fazla söz edilen ilçe olacağını belirtti.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 30 Mart 2014 Yerel seçimleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Teşkilatın önemine değinen Başkan İnci, "Biz her zaman teşkilatla iç içe omuz omuza olduk. Hendek'te bu kadar hizmetin yapılmasında teşkilatla yerel yönetimin uyumunun önemi büyüktür. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan İnci, amaçlarının vatandaşa en iyi hizmet sunabilmek olduğunu ve bu konuda başarılı olduklarını söyleyerek, "Bizim amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunmaktı. Çok şükür bunda da başarılı olduk. Eğer işlerimizin başında durmasak bu hizmetleri gerçekleştiremezdik. Planlamamızı yaptık ve Hendek'i birçok ilklerle tanıştırdık. Hendek'i Türkiye'de ve dünyada daha yaşanılabilir bir kent haline getirecek kadroları hep birlikte seçeceğiz. Çalışmamız hayırlı olsun" diye konuştu.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ise yaptığı konuşmada, "Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci ilçemizde başarılı çalışmalar yapıp ilçemize güzel eserler kazandırmışlardır. Hizmetlerin devamı için, gönül birliği yaparak çalışmalarımızı sürdürelim. İnşallah ilçemizde rekor oy alarak adımızı tüm Türkiye'de duyuracağız" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek'te Hedef Rekor Oy Almak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement