İftar Vakti Kardeşlik Vakti' Projesi ile Yaklaşık 17 Bin Kişiye İftar Verilecek - Son Dakika
Yerel

İftar Vakti Kardeşlik Vakti' Projesi ile Yaklaşık 17 Bin Kişiye İftar Verilecek

İftar Vakti Kardeşlik Vakti\' Projesi ile Yaklaşık 17 Bin Kişiye İftar Verilecek

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinesinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi çerçevesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Manisa’nın farklı mahallelerinde 16 bin 900 kişiye iftar verilecek.

29.06.2014 14:39

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün koordinesinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi çerçevesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Manisa'nın farklı mahallelerinde 16 bin 900 kişiye iftar verilecek.

Proje ile Ramazan ayı münasebetiyle Manisa'nın yoğun göç alan mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla birlikte iftar yapılarak devlet ve vatandaş kaynaşmasının sağlanması, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının canlandırılarak farkındalığın artırılması amaçlanıyor. Ramazan ayı boyunca Vali Erdoğan Bektaş ve ilgili daire müdürlerinin katılımıyla 19 gün boyunca 5 ayrı menüden oluşan yaklaşık 17 bin kişiye verilecek iftar yemeklerinde ayrıca vatandaşların dertleri dinlenerek çözüm bulunmaya çalışılacak.

"İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesinin ilk iftarı, 1 Temmuz Salı günü Kuşlubahçe Mahallesinde Merkez Efendi İlköğretim Okulu bahçesinde Ziraat Odası Başkanlığı sponsorluğunda gerçekleştirilecek. 500 kişilik hazırlanan iftara katılacak vatandaşlar, tarhana çorbası, orman kebabı, pirinç pilavı, ayran, su, ekmek ve kazandibinden oluşan menü ile iftar yapacaklar.

20 Temmuz Pazar günü Yuntdağı Ortaköy Piknik Alanında Vestel sponsorluğunda 3 bin 200 kişiye verilecek iftar programı en büyük katılımlı iftar olacak. 17 Temmuz Perşembe günü MOSB sponsorluğunda Şehitler Ortaokulu bahçesinde bedensel engelliler ve görme engellilere, 24 Temmuz Perşembe günü MOSB bahçesinde şehit yakınları ve gaziler ile iftar yapılacak. Program 25 Temmuz Cuma günü Sadık Özkasap ve Ergün Türek'in sponsorluğunu üstlendiği Barbaros Mahallesinde Kemal Pınar İlköğretim Okulu Bahçesinde 750 kişiye verilecek iftar yemeği ile sona erecek.

Projeye; Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Vakfı Müdürlüğü, Şehzadeler Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Muhtarlar Derneği destek veriyor. Projenin sponsorluğunu Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB), Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ziraat Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Vestel Elektronik Üretim Sanayi AŞ., Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ile Sadık Özkasap ve Ergun Türek üstlendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Vakti Kardeşlik Vakti' Projesi ile Yaklaşık 17 Bin Kişiye İftar Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement