İstanbul PASUR-DER'den Eşbaşkan Adaylarına Destek - Son Dakika
Yerel

İstanbul PASUR-DER'den Eşbaşkan Adaylarına Destek

İstanbul PASUR-DER\'den Eşbaşkan Adaylarına Destek

BDP Kulp Belediye Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, İstanbul Ataşehir'de Pasur-Der'in düzenlediği toplantıya katıldı.

14.03.2014 13:14

BDP Kulp Belediye Eşbaşkan Adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da temaslarını sürdüren BDP Kulp Belediye Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, İstanbul Ataşehir'de Pasur-Der'in düzenlediği toplantıya katıldı.

Toplantıya BDP Kulp Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, Diyarbakır Amed Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Gökhan, Din Alimleri Derneği Başkanı ve HDP Sultanbeyli Belediye Eşbaşkan Adayı Mehmet Şimşek, Ataşehir Eşbaşkan Adayları İnci İncesağır ile Reşit Çeliktepe, Ataşehir BDP İlçe Eşbaşkanları Ahmet Karaköse ile Nuran Candan ve çok sayıda Kulplu yurttaş katıldı.

PASUR-DER: BDP İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Pasur-Der Başkanı Servet Güzel, seçim çalışmalarına değinerek BDP'yi destekleyeceklerini söyledi. Pasur-Der yönetiminin önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarını desteklemek amacıyla Kulp'a geleceklerini belirten Güzel, "BDP için seferber olacağız.. Partimizi ve adaylarımızı desteklemek amacıyla Kulp'a gideceğiz ve seçim çalışmalarına katılacağız" dedi.

Daha sonra söz alan Kulp Belediye Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, toplantı organizasyonu için Pasur-Der yönetimine ve İstanbul'da yaşayan Kulplu yurttaşlara teşekkür etti. Dinar, HDP'ye yönelik yapılan saldırıları kınadıklarını söyledi. Dinar şöyle konuştu: "Berkin ailesine başsağlığı diliyorum. Polisin attığı gaz fişeğiyle yaşama veda eden Berkin'i saygıyla anıyorum. Hunharca katledilen tüm çocukların anıları önünde saygı ile eğiliyorum"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İstanbul PASUR-DER'den Eşbaşkan Adaylarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement