Kaymakam İnci, Başarı Personelleri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam İnci, Başarı Personelleri Ödüllendirdi

Kaymakam İnci, Başarı Personelleri Ödüllendirdi

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ilçedeki başarılı kamu personelleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ödüllendirdi.

08.04.2014 17:21

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, ilçedeki başarılı kamu personelleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ödüllendirdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan törende konuşan İnci, Hizan'da görev yaptığı süre zarfında, ilçedeki kurum ve personelleri gözlemlediğini söyledi.

Kanun ve hukuk çerçevesinde kendilerine verilen görevi ciddiyetle yapılıp yapılmadığını, vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde personelin vatandaşa karşı tutum ve davranışlarını, tebliğ edilen emir ve talimatların zamanında yerine getirip getirilmediğini sürekli kontrol ettiğini ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Ağustos ayından bugüne kadar gerçekten çok yoğun ve verimli bir dönem geçirdik. Önce İstanbul'da ve hemen sonrasında İzmir'de düzenlenen tanıtım günleri, ilçemiz değerlerinin tanıtımı açısından gerçekten çok büyük bir fırsattı. İlçemizin tarihini, kültürünü, başta Bediüzzaman Said-i Nursi olmak üzere yetiştirmiş olduğumuz ışık şahsiyetlerini ve yöresel ürünlerini her yönüyle tanıtmaya çalıştık. İlçemizin saklı kalmış tüm güzelliklerini ön plana çıkararak insanların beğenisine sunduk. Arkadaşlarımız her işi kendi işiymiş gibi sahiplenerek Hizan'ımızı en iyi şekilde binlerce insana tanıtmamızı sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Ardından İnci, İstanbul ve İzmir illerinde düzenlenen "Bitlis Tanıtım Günleri"nde Hizan'ın tanıtımında görev alan kamu personelleri ile STK temsilcilerine, başarı ve teşekkür belgesi verdi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam İnci, Başarı Personelleri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement