Ko-mek Kurs Yöneticileri Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

Ko-mek Kurs Yöneticileri Sertifika Aldı

Ko-mek Kurs Yöneticileri Sertifika Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK)’nda, aralarında kurs merkezleri yöneticilerinin de bulunduğu 50 yönetici, 96 saatlik ‘’Drama Yöntemi ile Etkili İletişim ve Değerler Eğitimi’’ dersi aldı.

05.06.2015 12:25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK)'nda, aralarında kurs merkezleri yöneticilerinin de bulunduğu 50 yönetici, 96 saatlik "Drama Yöntemi ile Etkili İletişim ve Değerler Eğitimi" dersi aldı.

Tiyatro sanatçısı ve eğitmen Mehmet Beyazıt Uzgaş tarafından verilen eğitimlerin finali kurs yöneticilerinin gerçekleştirmiş olduğu tiyatro oyunu ile son buldu. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen final gösterilerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceylan ve kurs yöneticileri katıldı.

Gruplar halinde sahneye çıkarak öğrendiklerini sahnede sergileyen kurs yöneticileri, günlük hayatın içinden sundukları kesitlerle izleyenleri hem eğlendirdi, hem de güldürdü. Final gösterisinde Mevlana ve Yunus Emre'den beyitler okuyan tiyatro sanatçısı ve eğitmen Mehmet Beyazıt Uzgaş dinleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Sahne gösterilerinin ardından konuşan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceylan, kurs yöneticilerinin performansından memnun kaldığını ifade ederek herkese teşekkür etti. Daha sonra konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir ise "Kurum olarak personelimiz içinde eğitimleri sıklaştıracağız, bu eğitimleri alan kişiler hayatın bir yerinde aldıkları eğitimleri kullanacaklardır" dedi. Konuşmaların ardından kurs yöneticilerine sertifikaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ko-mek Kurs Yöneticileri Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement