Kutlama Çiçeklerini Şehit Ailelerine Bağışladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Kutlama Çiçeklerini Şehit Ailelerine Bağışladı

Kutlama Çiçeklerini Şehit Ailelerine Bağışladı
13.12.2007 14:41

Manisa Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne Atanan İdris Avşar, Gönderilen 500 YTL'lik 70 Adet Çiçeği Manisa Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ne Bağışladı.

Manisa Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan İdris Avşar, gönderilen 500 YTL'lik 70 adet çiçeği Manisa Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ne bağışladı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinden, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne atanan İdris Avşar, dost ve arkadaşlarının gönderdiği çiçekler odasına sığmayınca, çiçekleri Manisa Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ne bağışladı. Yaklaşık 70 adet çiçeği anlaştığı bir çiçekçiye veren Avşar, elde ettiği 500 YTL'yi Dernek Başkanı Ümit Taydaş'a teslim etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Avşar, “Yaklaşık bir hafta önce Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atandım. Bunun akabinde yüzlerce tebrik telefonu aldım ve bir oda dolusu çiçek gönderildi. Bu çiçekleri önemli bir yere bağışlamalıydım. İlk aklıma gelen de Manisa Harp malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği oldu” dedi. Avşar, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor, her gün bir şehit haberi alıyoruz. Ama biliyoruz ki şehitler ölmez. Kurtuluş savaşını veren bu millet, bununda üstesinden gelecektir. Bu cennet vatan için, bayrağımız için hepimiz elbette can vermeye hazırız. Vatan için çarpışan gazi olan, şehit düşenler anısına kurulan böyle bir derneğe katkıda bulunmak benim için büyük bir mutluluktur” diye konuştu.

Manisa Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş da, “Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Avşar'ın derneğimize yaptığı katkı, örnek bir davranıştır. Çiçeklerden elde edilen 500 YTL ile birçok şehidimizin dul ve yetimine yardımda bulunacağız” dedi.

(ÖA)

13.12.2007 14:46 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlama Çiçeklerini Şehit Ailelerine Bağışladı - Son Dakika


Advertisement