Lapseki'de Ki Yabancı Dil Öğrenimi Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Ki Yabancı Dil Öğrenimi Kampı Sona Erdi

Lapseki\'de Ki Yabancı Dil Öğrenimi Kampı Sona Erdi

Lapseki Belediyesince bu yıl 3.cüsü gerçekleştirilen, 'Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı' kapsamında düzenlenen yabancı dil kampı sona erdi.

27.07.2013 11:08  Güncelleme: 11:25

Lapseki Belediyesince bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen, "Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampı" kapsamında düzenlenen yabancı dil kampı sona erdi.

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Dalyan Beldesinde düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, yabancı ülkelerden gelen misafirlerin, belediyenin sosyal tesislerinde ağırlandığını söyledi.

Kampa, Amerika, Fransa, Çek Cumhuriyeti, İspanya, İngiltere, Kore, Tayvan, İtalya, Rusya ve Slovakya'dan 19'u  yabancı toplam 70 öğrencinin katıldığını ifade eden Ekim, şöyle dedi:

"3  yıldır üst üste gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Yabancı Dil Kampı'nın çok faydalı olduğunu gördük. Öncelikle gençlerimize özgüven geldi. Derslerinde de iyi yönde gelişme olduğunu gözlemledik. 16 yaşında Amerika'dan gelen bir kız çocuğumuz var. Dedesi bu kampa katılmasını rica etti. Bu kızımız Türk öğrencilerle kaynaşarak, Türkçeyi öğrenmeye çalıştı. Bu kursa katılanlar, dünya barışına ve kültürüne katkı sağlayacaklar. İlçemizdeki gönüllü yabancı dil kursuna katılan yabancılar, Türklerin örf ve adetlerini, ramazan ve oruç açma adetlerini gördüler, yaşadılar. Lapseki, onlarda hayatlarında unutulmaz bir anı olarak kalacaktır." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Ki Yabancı Dil Öğrenimi Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement