Milletvekili Aydın Kelkit'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aydın Kelkit'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Aydın Kelkit\'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin Aydın, Gümüşhane'nin Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları açısından 81 il arasında 5.sırada olduğunu söyledi.

13.05.2012 17:14

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane'nin Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları açısından 81 il arasında 5.sırada olduğunu söyledi.

Milletvekili Aydın, yaklaşık 3 yıldan beri grup köylerde ki muhtarlar ile yaptığı toplantılarına Kelkit ilçesinde devam etti.

Beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, belde belediye başkanları, AK Parti Kelkit ilçe başkanı Ahmet Güler, İl Genel Meclisi Üyesi Emrah Akan, İl Özel İdaresi Tarım Hizmetleri Müdürü Selahattin Kocaman, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş ve parti yöneticileri ile Kılıçtaşı köyüne giden Milletvekili Aydın, burada 15 köy muhtarı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Sabah erken saatlerde gerçekleşen ziyarette konuşan Milletvekili Aydın, sorunlara anında çözüm üretilmesi açısından bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. Toplantının asıl amacının siyaset olmadığını ifade eden Aydın, "Siyaseti sözel değil, fiziki kısmı önemli. 2005 yılından bugüne kadar ilimizde KÖYDES yatırımları kapsamında yaklaşık 120 milyon TL ödenek geldi. Eskiden 6 yılda 20 milyon ancak gelirdi. Eskiden vatandaşlarımız bir menfez için Ankara'da genel merkez nezdinde günlerce uğraşır, yıllarca beklerdi. Hatta o menfez yada köprünün temel atılmasında, ortasında ve açılışında da tören yapılırdı. Şimdi ne kadar iş nerede yapılıyor takip bile edemiyoruz." dedi.

Nüfus arttıkça ihtiyaçların da değişime uğradığını ifade eden Aydın, "Gönül istiyor ki herşeyi yapalım. Hükümetimiz 2002 yılında ülkeyi derleyip toparladıktan sonra hortumlanan ödenekleri, KÖYDES, BELDES ve SUKAP projeleri ile doğrudan vatandaşlara artık hizmet olarak akıtıyor." diye konuştu.

Konuşmasının ardından muhtarların dertlerini ve taleplerini dinleyen Aydın, kendisine iletilen notları yazılı olarak kayıt altına aldı ve takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Vatandaşların göletlerle ilgili sorularını da cevaplandıran Aydın, Gümüşhane'nin DSİ yatırımlarından 81 il içinde en fazla payı alan 5.il olduğunu ve bu bağlamda Bakanlığın "1000 günde 1000 gölet" projesi ile Gümüşhane'de 32 göletin yapılacağını ifade etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aydın Kelkit'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement