Korganspor'dan AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Korganspor'dan AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e Plaket

Korganspor\'dan AK Parti Ordu Milletvekili Şener\'e Plaket

Korganspor Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e, sportif ve sosyal alanlardaki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

12.10.2013 11:59  Güncelleme: 12:03

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'e, sportif ve sosyal alanlarda Korgan ilçesine kazandırdığı hizmetlerden dolayı Korganspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin tarafından teşekkür plaketi verildi.

Fatsa Belediyesi Çamlık Tesisleri'nde yapılan programa Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven katılmazken, Korgan belde belediye başkanları, yerel seçime hazırlanan aday adayları ve Korganlı vatandaşlar katıldı. Yemekli yapılan programda, yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Ordu Milletvekili İhsan Şener'in kapalı spor salonu inşaatı başta olmak üzere, birçok alanda Korgan'a önemli hizmetleri olduğunu, bundan sonra da olacağına emin olduklarını, bu vesileyle kendisine çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Kendisine takdim edilen plaketi kabul eden İhsan Şener yaptığı açıklamada, Ordu'nun her bir karış toprağına hizmet etmek için canla başla çalıştıklarını ve çalışmalarının takdir görmesinin de kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti. Korgan'da yapılacak daha çok iş olduğunu hatırlatan Şener; eğlence alanları, sportif ve sosyal tesisler bakımından ilçenin ciddi eksiklikleri olduğunu ve bu ihtiyaçları bir an önce karşılama adına zamanla yarıştıklarını belirtti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korganspor'dan AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement