Muğlalı öğrenciler depremzede arkadaşlarına yardım gönderdi - Son Dakika
Yerel

Muğlalı öğrenciler depremzede arkadaşlarına yardım gönderdi

Muğlalı öğrenciler depremzede arkadaşlarına yardım gönderdi

Muğla'da bulunan Menteşe Dumlupınar İlkokulu öğrencileri, deprem bölgesindeki Hatay Antakya Üçgedik İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri ve kitaplardan oluşan koliler gönderdi. Öğrenciler ayrıca kolilerin içerisine geçmiş olsun dileklerini içeren mektuplarını da koydu.

07.12.2023 16:13  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğlalı öğrenciler kırtasiye malzemeleri ve kitaplardan oluşan kolileri, depremzede arkadaşlarına gönderdi.

Menteşe Dumlupınar İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin koordinesinde, kırtasiye malzemeleri ve kitaplardan oluşan kolileri, deprem bölgesindeki Hatay Antakya Üçgedik ilkokulu/Ortaokulu öğrencilerine gönderdi. Öğrenciler ayrıca kolilerin içerisine geçmiş olsun dileklerini içeren mektuplarını da koydu.

Menteşe Dumlupınar İlkokulu öğrencileri yaptıkları davranışla duygulandırdı. Öğrenciler, öğretmenleri Cemal Doğan rehberliğinde depremi yaşamış olan Hatay Antakya Üçgedik İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri için hazırlamış oldukları kolileri sahiplerine ulaştırılmak üzere kargoya verdi.

Kırtasiye malzemeleri ve kitap bulunan kolilere öğrenciler duygularını ifade eden mektuplar da koydu. Okul müdürü Muhammet Okan Çınar, "Büyük acılar yaşamış bölgede bir okul da olsa öğrencilerine destek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi ve Dumlupınar ilkokulu öğrencilerinin duyarlılığını takdirle karşıladığını ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlalı öğrenciler depremzede arkadaşlarına yardım gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement