Muhtarlar, Enerji Sorununu Kaymakama İletti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar, Enerji Sorununu Kaymakama İletti

Muhtarlar, Enerji Sorununu Kaymakama İletti

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde muhtarlar, Kaymakam Lütfi Kotan'ı ziyaret ederek elektrik kesintisi sıkıntılarını ilettiler.

12.12.2013 15:11

Viranşehir'de bir süredir devam eden elektrik kesintileri nedeni ile ilçedeki mahalle muhtarları Viranşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ı ziyaret etti. Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; ziyarette elektrik kesintileri yüzünden vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren mahalle muhtarları bu soruna bir an önce çare bulunması gerektiğini dile getirdi. Kaymakam Kotan, elektrik konusunda vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini kendisinin de çok istediğini dile getirerek şunları söyledi: "Vatandaşlarla aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz. Elektrik sorunu Viranşehir'de yeni değil; ama bu sorun son bulsun istiyoruz. Viranşehir Kaymakamlığı olarak bu sorunu her fırsatta yetkililere ilettik ve çözüm yolları araştırdık. Viranşehir Kaymakamı olarak vatandaşlarımın derdi benim de derdimdir. Ben bu sorunun hallolması noktasında sizlerle beraberim."

KIRBALI HATTI
Viranşehir DEDAŞ İşletme Şefi Rıza Oğlak ile görüşen Kaymakam Kotan elektrik sorununun çözülmesi için gerekli girişimlerin yapılmasını talep etti. DEDAŞ Şefi Oğlak, yaptığı açıklamada elektrik sorununu gidermek için Kırbalı Hattı ile Yenişehir Mahallesi'ni besleyeceklerini Yenişehir Mahallesi'nin mevcut elektriğinin diğer mahallelere aktarılması ile elektrik sorununun büyük ölçüde çözüleceğini belirtti. İlçe mahalle muhtarları Kaymakam Kotan'a girişimlerinden dolayı teşekkür ederek kaymakamlıktan ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Muhtarlar, Enerji Sorununu Kaymakama İletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement