Saltukova Güne Güneş ile Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Saltukova Güne Güneş ile Başlıyor

Saltukova Güne Güneş ile Başlıyor

Karadeniz’in tek Bayan Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Beldesinde bulunan işyerlerine “hayırlı işleriniz olsun” temennisinde bulundu.

04.11.2015 18:30

Karadeniz'in tek Bayan Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Beldesinde bulunan işyerlerine "hayırlı işleriniz olsun" temennisinde bulundu.

Saltukova Beldesinde bulunan işyerlerinde hayırlı işler dilemek amacıyla esnafı dolaşan Saltukova Belediye Başkanı Güneş, "Bu ziyaretler çok önemli. Sık, sık esnaflarımızı ziyaret ederek hemen hemen her sabah ya da öğle vakti esnafımızın işlerinin nasıl olduğunu sorup onlarla hasbihal etmek, birlikte çay içmek bana huzur veriyor. Esnafımızın dertlerini dinlemek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz ve bunu fırsat buldukça yapıyoruz. Esnafımızın en çok merak ettiği konuları birlikte tartışıyor, projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Esnaflarımız ziyaretler çok memnun. Elimizden geldiği kadar ziyaretlere de devam edeceğiz" dedi.

ESNAF ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN

Esnaflar ise Başkan Güneş'in bu ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirdiler. Esnaf Yusuf Kaya yapmış olduğu açıklamada "Başkanımızın bizlere her gün selam verdiği, hayırlı işler demesi bizleri güzel motive ediyor. Piyasalar seçim öncesi durgundu. Ama seçim sonrası beklentilerimiz yüksek. Filyos Projesinde küçük bir kıpırtı, Saltukova'yı uçurur.Bu gezilerin hemen, hemen her gün yapılması bizlere moral veriyor. Belediye rutin işleri devam ediyor. Eksiklerimiz tabi ki var. Hizmet bir şekilde yapılır. Önemli olan Başkanımızın bizlere verdiği değerdir. Esnaf olarak Başkanımızın ziyaretlerinden çok memnunuz. İnsanlara güler yüzlü, sevgi ve hoşgörüyü çok görmeyelim. Bizler sevgiye muhtaç insanlarız. Bizleri sevgi ve hoşgörüden mahrum etmeyen değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saltukova Güne Güneş ile Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement