Selendi ile Demirci'yi Birleştirecek Yolda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Selendi ile Demirci'yi Birleştirecek Yolda Çalışmalar Sürüyor

Selendi ile Demirci\'yi Birleştirecek Yolda Çalışmalar Sürüyor

Manisa’nın Selendi ve Demirci ilçelerini birleştirecek olan ve her iki ilçenin ticari hayatına büyük katkı sağlaması beklenen Selendi-Demirci bağlantı yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

01.07.2016 17:14

Manisa'nın Selendi ve Demirci ilçelerini birleştirecek olan ve her iki ilçenin ticari hayatına büyük katkı sağlaması beklenen Selendi-Demirci bağlantı yolunda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüklenici firmanın yol güzergahında duvar örme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yaklaşık 50 yıldır Selendi ve Demirci bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından özlemle beklenen bağlantı yolunda çalışmalar sürüyor. A1 standardına uygun bir şekilde yapılacak olan Selendi-Demirci yolu, Demirci'nin Sevinçler Mahallesi istikametinden başladı. Yüklenici firma yeni yol güzergahında çalışmalarına hızla devam ediyor. Selendi ve Demirci'nin ticari hayatına büyük katkı sağlayacağı düşünülen yolda ekipler, duvar örme çalışmalarını da beraberinde yürütüyor. Selendi-Demirci yolunun 50 yıllık bir hayal olduğunu belirten AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Bu yol için 'yapılacak' dediğimizde hep hayal kuruyorsunuz, her siyasi bunu söylüyor' gibi sözlerle karşılaştık. Memleketimize bir yatırım kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 45 kilometrelik A1 standardındaki yolumuz, 2 yıl gibi bir süre içerisinde tamamlanacak. Yol bittiğinde her iki ilçenin sadece ticari hayat değil, kazaların da önüne geçilecek, sürücüler de rahatlamış olacak." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi ile Demirci'yi Birleştirecek Yolda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement