Senem Kılıç: "Olmayacak Sözler Vererek Kandırma Niyetinde Değiliz" - Son Dakika
Yerel

Senem Kılıç: "Olmayacak Sözler Vererek Kandırma Niyetinde Değiliz"

Senem Kılıç: "Olmayacak Sözler Vererek Kandırma Niyetinde Değiliz"

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Buca, Karabağlar ve Gaziemir’deki seçim çalışmalarına günün ilk ışıklarında başladı.

17.10.2015 10:20

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Buca, Karabağlar ve Gaziemir'deki seçim çalışmalarına günün ilk ışıklarında başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Buca ilçesindeki taksi duraklarını ziyaret ederek güne başlayan Kılıç, ardından gevrek tezgahına geçti. Gevrek tezgahında sabah Şirinyer İZBAN Durağı'ndan işe giden vatandaşlarla sohbet eden Senem Kılıç, yaşanan terör olaylarından dolayı milletin geçim sıkıntısını unuttuğunu ve ilk öncelikli hedeflerinin bir an evvel terörün sonlandırılması olduğunu söyledi. Kılıç, artan dövizle birlikte hem çalışanların hem de işverenlerin zor duruma düştüğünü de vurguladı.

Türk Lirası'nın değer kaybettikçe vatandaşların borçlarının katlanarak arttığını hatırlatan Senem Kılıç, çok sayıda vatandaşın ise borcunu ödeyemediği için mahkemelik ve icralık olduğuna dikkat çekti. "TL'nin hızlı değer kaybı, en çok sabit gelirli vatandaşı olumsuz etkiledi" diyen Kılıç, "Özellikle döviz cinsinden borcu olan maaşlı vatandaşlar borçlarını ödeyemez duruma geldi. Ücretli çalışan kesimin cebine giren paranın azalması ise esnafımızı vuruyor. Zaten kredi yükü altında ezilen esnafımız, iflasın eşiğine gelmiş durumda. Ancak milletin içine düştüğü bu ekonomik çıkmaz, ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları arasında unutuluyor. Sorunlar ötelenirken büyüyor ve kökleşiyor. Kısacası sokaklarda patlayan bombalar sadece hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, bu ülkede namusuyla çalışıp kazanmaya çalışan vatandaşlarımızı da vuruyor. Her patlayan bomba, yüreğimize düşen her şehit haberi, bize ekonomik kriz ve yoksulluk olarak dönüyor" şeklinde konuştu.

"'BOL KESEDEN ATIYOR' DEMİŞLERDİ"

Rakamlarla oynanarak kişi başına düşen milli gelir fazla gösterilmeye çalışılsa da, ülkede yüksek bir gelir kaybı ve derin bir yoksullaşma olduğunu dile getiren Senem Kılıç, "Yoksullukla mücadele ve köklü ekonomik reformlar konusunda ayakları yere basan politikalar üreten tek parti MHP'dir. Milletimizi, olmayacak sözler vererek kandırma niyetinde değiliz. Asgari ücret bin 400 TL olacak dediğimizde, 'kaynak nerede' diye sormuşlar ve bizim için 'bol keseden atıyorlar' demişlerdi. Fakat daha sonra ne gördük? Onlar da, bizim dediğimiz yere gelmek zorunda kaldılar. Yeni seçim beyannamelerinde asgari ücreti bin 300 TL'ye çektiler. Seçim öncesinde ürettiğimiz politikalarla bile vatandaşlarımız için çok önemli bir başarıya imza attık" ifadesini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Senem Kılıç: 'Olmayacak Sözler Vererek Kandırma Niyetinde Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement