Söke 2. Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Söke 2. Satranç Turnuvası Sona Erdi

Söke 2. Satranç Turnuvası Sona Erdi

Söke'de Lions Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen satranç turnuvasında yıldızlar ve küçükler kategorisinde sporcular mücadele etti.

25.11.2012 22:33

Söke'de Lions Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen satranç turnuvasında yıldızlar ve küçükler kategorisinde sporcular mücadele etti.

Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Salonu'nda yapılan turnuvaya Aydın, İzmir, Kuşadası, Denizli gibi Ege Bölgesi'nin çeşitli yerlerinden 120 civarında sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilciliği'ne bağlı hakemler Latif Yalçın, Nida Ballı, Hasan Doğan, Özgür Tuncer ve Levent Yıldız'ın görev yaptığı turnuvada Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde yapılan mücadeleler çekişmeli geçti. Turnuva sırasında sporcular yarışırken, velileri de okul bahçesinde heyecanla onları bekledi, çocuklar kadar velilerinin ilgisinin yoğun olduğu gözlendi. Turnuva sırasında salonda Söke Lions Kulübü Başkanı Kasım Üzüm'ün yanı sıra Sökeli Lionslar Hasan Aydoğan, Mehmet Aslan Aydoğan ve Haluk Kutlay'da bulundu.

Söke Lions Kulübü Başkanı Kasım Üzüm bu yıl 2.'sini düzenledikleri turnuvaya katılımın kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, "Geçtiğimiz yıl başlattığımız turnuvamızın bu yıl ikincisini yaptık. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz turnuvamız karşılaştığı bu ilgi ile önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

Turnuvada sonunda Küçükler Kategorisinde; Yiğit Özden birinci, Ali Emre İnce ikinci, Erhan Aydın üçüncü, Onur Candar dördüncü, aynı puanla Teoman Çalakoz ve Eylem Su Doğan beşinci oldu.

Yıldızlar Kategorisinde ise; Tuna Özateş birinci, Nizamettin Sarıbaş ikinci, Onat Emre Yıldız üçüncü, Abdullah Doğukan Dere dördüncü, Egemen Akar beşinci oldu.

Turnuvada dereceye giren sporculara ve madalya ve başarı belgesi verilirken, birincilere bisiklet, ikinci ve üçüncüler altın ve saat gibi çeşitli hediyelerle de ödüllendirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke 2. Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement