Suşehri'nde 6 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde 6 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Suşehri\'nde 6 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 6 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

14.06.2013 17:15

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 6 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Suşehri İlçesi'nde Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne töreninde öğrencilere karnelerini Suşehri Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru verdi.

Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinde karne dağıtımında öğrencilerin karne sevinçlerine ortaklık eden Suşehri Milli Eğitim Müdür Naci Kuru, "Karneleri sadece sizler değil bizler de alıyoruz. Sizin başarınız sadece okul içerisinde değil gerçek hayatta bu başarı çok önemli. Notlarınıza dikkat edin ve uzun bir tatil sürecine girdiniz diye ders çalışmanızı ihmal etmeyin. Gezerken bile yanınızda küçükte olsa bir kitap bulundurun okumayı bırakmayın tatilinizi boşa geçirmeyin. Karnesinde zayıf olan öğrenciler tatil sürecinde çalışarak bunları telafi edeceklerine inanıyorum. Başkalarının hayatlarına saygı duyan kırıp dökmeyen bir gençlik istiyorum bu bağlamda okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve sizleri yetiştirip büyüten velilerimize teşekkür ediyorum, hepinize başarılar diliyorum, iyi tatiller" dedi.

Yeni eğitim öğretim yılında Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesinden atama sonucu ayrılacak olan öğretmenlerde öğrencilerinden helallik isteyerek hayatlarında başarılı olmalarını dilediler. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde 6 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement