Suudi Arabistan, BAE, Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı yarın başlıyor - Son Dakika
Yerel

Suudi Arabistan, BAE, Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı yarın başlıyor

Suudi Arabistan, BAE, Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt\'te Ramazan Bayramı yarın başlıyor

Kutsal Ramazan ayının sona ermesi ile İslam aleminde Ramazan Bayramının ilk günü belli oldu. Suudi Arabistan, BAE, Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Şevval hilalinin göründüğü için bayram yarın başlayacakken, Umman, İran, Fas ve Pakistan'da hilal görülmediği için bayramın ilk günü cumartesi olarak belirlendi.

20.04.2023 21:12

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı'nın ilk günü yarın, Umman, İran, Fas ve Pakistan'da bayramın ilk günü cumartesi olarak belirlendi.

Kutsal Ramazan ayının sona ermesi ile İslam aleminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü belli oldu. Şevval hilalinin göründüğü Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı'n ilk günün yarın olduğu açıklandı.

Şevval hilalinin görünmediği Umman, İran, Fas ve Pakistan'da ise bayramın ilk gününün cumartesi olduğu duyuruldu. - RİYAD

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suudi Arabistan, BAE, Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı yarın başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement