Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni

Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni

Çanakkale'de İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni, gerçekleştirildi.

13.04.2013 11:41  Güncelleme: 11:53

Çanakkale'de İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

Ödül törenine Vali Güngör Azim Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Belediye Başkan Vekili Belgin Akpınar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ile il protokolü, kurum, kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, okullarda yapılan her faaliyetin kaliteye yönelik olmasının önemine değinerek, toplam kalite yönetimi ödüllerini vermede objektif kriterlerin baz alındığını söyledi. Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna katılan tüm okulları tebrik ettiğini ifade ederek kaliteyi arttırma yarışının devam edeceğini belirterek tüm kurumların bu tür çalışmalar yapmasını arzuladıklarını kaydetti. Kurum ve Ekip kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Kurum kategorisinde Yenice Akçakoyun Yatılı Bölge Orta Okulu, ekip kategorisinde ise Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Seyyahları Ekibi birinci oldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement