Vali Erol Ereğli'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Erol Ereğli'de İncelemelerde Bulundu

Vali Erol Ereğli\'de İncelemelerde Bulundu

Konya Valisi Muammer Erol, Ereğli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

07.10.2013 15:15

Konya Valisi Muammer Erol, Ereğli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Erol Ereğli'deki ilk ziyareti Ereğli Kaymakamlığına yaptı. Vali Muammer Erol burada, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Başer, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Uğur Efe ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yavuz Candan ile birlikte bir toplantı yaptı. Vali Erol ve beraberindeki heyet daha sonra yeni yapılan Dumlupınar Ortaokulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Remzi Baştürk'ten okul ile ilgili bildi aldı. Erol, daha sonra yeni yapılan Ereğli Fen Lisesi'ni ziyaret ederek Fen Lisesi Müdürü İradet Genç'ten okul ile ilgili genel bilgi aldı.

Ereğli Fen Lisesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konya Valisi Muammer Erol, Ereğli'nin çok büyük bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Ereğli'yi başka bir yere götürdüğümüzde vatandaşlar biz hangi şehre geldik diyebilirler. Ereğli'nin yakın takipçisi olacağız" dedi ve Fen Lisesi pansiyonunu da ziyaret etti. Vali Muammer Erol ve beraberindeki heyet Ereğli Devlet Hastanesi'ni de ziyaret ederek Hastane Başhekimi Op. Dr. Çağrı Meriç Ağır'dan bilgi aldı. Vali Erol, Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi inşaatı hakkında da inşaat sorumlusundan bilgi aldı.

Konya Valisi Muammer Erol ve beraberindeki heyet Ereğli Polis Okulu'nu da ziyaret etti ve Okul Müdürü Bilal Çavuşoğlu'dan bilgi aldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erol Ereğli'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement