Vali Güzeloğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla Buluştu

Vali Güzeloğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla Buluştu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kısa bir süre içerisinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi ile Şehit ve Gazi Asker Ailelerine Yardım Derneği'ne hizmet verecek yeni hizmet binaları sağlayacaklarını...

18.03.2013 12:58

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kısa bir süre içerisinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi ile Şehit ve Gazi Asker Ailelerine Yardım Derneği'ne hizmet verecek yeni hizmet binaları sağlayacaklarını söyledi.

Mersin Valisi Güzeloğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi'ni ziyaret etti. Güzeloğlu'na ziyarette CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, komutanlar ve siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Dernek Şube Başkanı Cengiz Sevinç'in karşıladığı Vali Güzeloğlu, gaziler, şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi. Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bu vatanın birlik ve bütünlüğü, ülkemizin dirlik ve düzeni ve sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti'ni payidar kılması uğruna hayatını feda eden bütün aziz şehitlerimize rahmet diliyor, manevi hatıraları önünde milletçe saygıyla, minnetle eğiliyoruz. Sayın başkana ve değerli tüm üyesi, gerek kahraman şehitlerimizin ailelerine gerek kahraman gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz. Kendilerinin fedakarlıklarının, kahramanlıklarının milletçe sonsuza kadar her dem taze her dem güçlü bir şekilde hatırlanacağının, hiçbir zaman unutulmayacaklarının ve hepimizin kendilerine minnet borcu olduğunun bir kez daha altını çiziyorum. Sayın başkana sunduğumuz bu çiçeklerin Mersin'in tüm kesimlerinin şükran nişanesi olarak ve teşekkürümüzün bir sembolü olarak kabulünü diliyorum" dedi.

Güzeloğlu, kısa bir süre içinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi ile Şehit ve Gazi Asker Ailelerine Yardım Derneği'nin üyesi olan hem şehitlerin yakınlarına hem de gazilere ve yakınlarına hizmet verecek bir alanla buluşmasını sağlayacaklarını da bildirerek, "Şu anda arayış devam ediyor. Onu tamamladığımız zaman daha geniş bir alanda, yakışır bir ortamda onların anısına ve kahramanlıklarına uygun bir ortamla onları buluşturacağız" diye konuştu.

Derneğin Mersin Şube Başkanı Sevinç de yaptığı konuşmada "98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Bizlere böyle bir cumhuriyeti armağan ettikleri için hepsini şükranla minnetle anıyoruz. Umarız son şehitlerimiz olur" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ile Tuğamiral İmren ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ertan, Dernek Başkanı Sevinç'e birer çiçek sundular. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla Buluştu - Son Dakika


Advertisement