Vali Kahraman Küçük Melike'nin Gözlerine Işık Oldu - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman Küçük Melike'nin Gözlerine Işık Oldu

Vali Kahraman Küçük Melike\'nin Gözlerine Işık Oldu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 11 yaşında bir görme duyusunu kaybeden ve diğer gözünü de kaybetme noktasına gelen Melike Yılmaz’ın umut ışığı oldu.

24.10.2015 12:58

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 11 yaşında bir görme duyusunu kaybeden ve diğer gözünü de kaybetme noktasına gelen Melike Yılmaz'ın umut ışığı oldu.

Erzincan'da yaşayan ve tek gözü ile hayata tutunmaya çalışan 11 yaşındaki Melike Yılmaz'a Vali Kahraman ışık oldu. Vali Süleyman Kahraman'ın talimatları ile tedavisine başlanan Erzincan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Melike Yılmaz'ın ilk ameliyatı başarılı geçti. Erzincan Dünyagöz Hastanesi'nde gözündeki Keratakonus rahatsızlığı dolayısıyla ilk ameliyatını olduktan sonra yeniden hayata merhaba diyen 11 yaşındaki Melike Yılmaz, teşekkür için Vali Süleyman Kahraman'ı ziyaret etti.

Aynı rahatsızlığından dolayı bir gözündeki görme duyusunu tamamen kaybeden ve diğer gözünü de kaybetme noktasına gelen 11 yaşındaki Melike'nin umut ışığı, Vali Süleyman Kahraman oldu. Vali Yardımcısı Fatih Kaya'nın gözetiminde tedavisine devam edilen Melike'nin görmeyen diğer gözü için kornea nakli yapılacağı, bunun için İstanbul'da temasların sürdüğü belirtildi.

Vali Kahraman'ı makamında ziyaret eden Melike Yılmaz, Vali Süleyman Kahraman'a hediye vererek teşekkür etti. Yardım elinin uzatılmaması durumunda tamamen görme duyusunu kaybedeceğini ve okuldan da uzak kalacağını söyleyen Melike Yılmaz, küçük yaşına rağmen Vali Kahraman ve Devleti için bol bol dualar ederek: "Allah sizlere ve devletimize zeval vermesin" dedi.

Vali Süleyman Kahraman, her zaman devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olduğunu hatırlatarak, Melike'nin yüzünün gülmesine çok sevindiğini belirterek, en kısa zamanda okulunda ve arkadaşlarının yanında olması temennisinde bulundu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman Küçük Melike'nin Gözlerine Işık Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement