Vali Yardımcısı Keskin Veda Turunda - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Keskin Veda Turunda

Vali Yardımcısı Keskin Veda Turunda

İçişleri Bakanlığı tarafından bir süre önce yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Bolu Vali Yardımcılığı görevine atanan Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında...

18.09.2012 10:05

İçişleri Bakanlığı tarafından bir süre önce yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Bolu Vali Yardımcılığı görevine atanan Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek veda etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, görev yaptığı süre içerisinde büyük bir uyum içerisinde çalıştıkları Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin'e yeni görev yeri olan Bolu'da başarılar diledi.

Nevşehir Belediyesi'nin ortaya koyduğu çalışmalarda büyük katkılar sağlayan Keskin'in kültürel ve sanatsal yönlerde de oldukça ilgili bir yönetici olarak dikkat çektiğini kaydeden Ünver, Keskin'in her zaman büyük bir övünçle anılacağını vurguladı.

Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin de, Nevşehir'de görev yaptığı süre içerisinde uyumlu ve ahenk içerisinde çalışmalar yapıldığını belirterek, karşılıklı anlayış içerisinde gerçekleşen bu çalışmalarda kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Ünver daha sonra ziyaretin anısına, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin'e Avanos toprağından yapılı anfora takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Keskin Veda Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement