Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, MAGİAD üyeleriyle bir araya geldi, MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergün ise Demirci ilçesini ziyaret etti.

15.03.2014 18:06

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen "MAGİAD Soruyor Manisa Başkanı'nı Arıyor" paneline katılan Hüseyin Tanrıverdi, buradaki konuşmasında, AK Parti belediyelerinin en büyük avantajının belediye başkanı seçimine özen göstermesi, bilgi sahibi kişilerden seçmesi olduğunu savundu.

Partideki Genel Başkan Yardımcılığı döneminde yerel yönetimlerden sorumlu olduğunu belirten Tanrıverdi, "İl nüfusu 750 bin ve üzeri olan yerler büyükşehir statüsüne alınmalıdır hükmünden sonra Manisa'yı Büyükşehir yaptık. Yoksa Manisa'nın 80 yıl daha büyükşehir olması mümkün değildi" diye konuştu.

Manisa'da 17 ilçeye hitap eden hizmetler ortaya koyacaklarını anlatan Tanrıverdi, "Manisa'yı marka bir şehir yapacağız. Projelerimiz ile Manisa, dünyanın modern bir şehiri olacak. Organize Sanayi Bölgesi ile temas halindeyiz. Bir arsa tahsis edebilirsek Organize Sanayi Bölgesine bir otomobil fabrikası getirebiliriz" şeklinde konuştu.

MHP'li Cengiz Ergün Demirci'de

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde oy alacaklarını ileri sürdü.

MHP Manisa milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay ile Demirci Belediyesinin temel atma ve toplu açılış törenlerine katılan Ergün, belediye başkanlığı görevinde 5 yılda ile güzel hizmetler yaptığını söyledi. Manisa'nın yeni terminal binasının açılışını çok yakında yapacaklarını belirten Ergün, "Son günlerde çakma anketler ortaya atılıyor. Bizi 3. parti olarak olarak seçimlerden çıkacağımızı gösteriyorlar. 30 Mart akşamı Manisa kimin kaçıncı olarak sandıktan çıkacağını en iyi şekilde belirleyecektir. Yerel seçimlerde 30 Mart akşamı Allah'ın izni ile yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız" diye konuştu.

Manisa'nın gelişimi ve değişimi için projelerinin hazır olduğunu ifade eden Ergün, şöyle konuştu:

"Manisa'nın ve İlçelerinin 5 yılda fotoğrafını çektim. Hangi ilçenin ne sorunu ne ihtiyacı var hepsini çok iyi biliyorum. Demirci'ye son 1 yılda köylerimize eşit miktarda hizmet götürmeye çalıştık. Mehmet Akif Meydanına Demirci'nin simgesi olacak olan yeni bir tarihi Saat Kulesi kazandırdık. Demirci ve köyleri içinde yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ile çok büyük yatırımlar kazandıracağız. Demirci - Sındırgı yolunun 23. kilometrelik bozuk olan yerini de da biz yapacağız."

AK Parti adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye seslenen Ergün, "12 senedir Manisa milletvekilliği yapıyorsun. İl Özel İdaresi kaynakları elindeydi, neler kazandırdın sende açıkla" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hürriyet Meydanı Havuzu, Halıkent Atatürk Parkı ve Mehmet Akif Meydanı'nda Saat Kulesi'nin açılışı gerçekleştirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement