Antalya'da camiyi yılanlar bastı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da camiyi yılanlar bastı

Antalya Gazipaşa'daki bir camide son 20 gün içinde 3 farklı yılan bulundu. Akşam ve yatsı namazı vakitlerinde fark edilen yılanlar yakalanarak doğal ortamlarına bırakıldı.

07.05.2024 21:56  Güncelleme: 21:57

Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki bir cami, yılanların meskeni haline geldi. Camide son 20 gün içerinde 3 farklı yılanyakalanarak doğal ortamına bırakıldı.

İMAM NAMAZ KILDIRACAĞI SIRA FARK ETTİ

Çile Mahallesi Adanda Mevkii Camii imam hatibi Sedat Özdemir, akşam namazı ezanını okumak için camiye gitti. Ezanı okuduktan sonra akşam namazını kıldırmak üzere mihraba yönelen Özdemir, halı üzerinde bir hareket olduğunu fark etti.

Camiyi yılanlar bastı! 20 günde 3 kere geldiler

20 GÜNDE 3 YILAN YAKALANDI

Mihraba yaklaşan imam, camiye yılan girdiğini görünce cemaatten yardım istedi. Kısa süreli paniğe neden olan yılan, bir değnek yardımıyla çuval içine alınarak doğal ortamına bırakıldı. Öte yandan, cami imam hatibi Sedat Özdemir, camide son 20 gün içerinde 3 farklı yılanın yakalanarak doğal ortamına salındığını belirtti. Akşam ve yatsı namazı vaktinde 3 defa fark edilen yılanların, cep telefonuyla görüntüleri kaydedildi.

Antalya\'da camiyi yılanlar bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da camiyi yılanlar bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SnOW gRaiN: yılan görünümlü melek derler kesin ?? 2 23 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Namaz kılmaya gelmişlerdir. 4 12 Yanıtla
  • Emrah Aytekin: Cemaatin içinde arkadaşını arıyordur… Diyanet işlerinden fetva bekliyoruz… 7 6 Yanıtla
  • Elif Nur Öztürk: Doğada canlılara yaşam alanı bırakmadığımız için onlarda kendilerine ait olanı almaya çalışıyor.Piknik alanları tıklım tıklım ne yapsın hayvancagizlar nereye gitsin 5 0 Yanıtla
    güngör SAĞ: elif doğru diyorsun, oda ne yapsın en az insanın uğradığı hatta çoğu zaman kimsenin gelmediği, cenaze cuma ve bayramda dolduğu için onlar için en sakin sığınma barınma alanı 4 1

Advertisement