Okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci video da çekmiş - Son Dakika
3.Sayfa

Okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci video da çekmiş

İstanbul Eyüpsultan'da bir öğrencinin okul müdürüne silahla saldırmasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Olayda müdür ağır yaralanırken saldırıyı gerçekleştiren yabancı uyruklu öğrenci, bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda ''Kafasına sıktım'' sözleri yer alırken olay yerinden kaçan öğrenci ise yakalandı.

07.05.2024 16:50  Güncelleme: 17:40

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde sabah saatlerinde özel bir lisede feci bir olay yaşandı. Bir öğrenci, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci kayıplara karıştı. Saldırganın olaydan sonra sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Kafasına sıktım" sözleri dikkat çekti. Olay yerinden kaçan öğrenci polis ekipleri tarafından yakalandı.

OKULDAN ATILDIKTAN 5 AY SONRA SALDIRDI

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda Irak asıllı olduğu iddia edilen Y. K., Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan'la (74) yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı.

Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan'ın odasına girerek yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş etti.

GÖZALTINA ALINDI

Oktugan'ı ağır şekilde yaralayan Y.K. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri, başlattıkları arama çalışması sonucunda saldırganı kısa süre içinde yakaladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN "KAFASINA SIKTIM" VİDEOSU

Okuldan atılmasından dolayı sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Kendi fotoğrafının olduğu videoda 'Kafasına sıktım' sözleri dikkat çekti.

Polis, olay sonrası kaçan Y.K.'yı yakalamak için operasyon başlattı.
Okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci video da çekmiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci video da çekmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Erhan Akyol: Alırsanız ne olduğu bilinmeyen yabancıları benim vatandaşıma böyle olur bitmişiz biz 95 2 Yanıtla
  • Alparslan: Türkiye'de eğitim gör gel türk öğretmen vur ülkeye bak yazık su hale 79 1 Yanıtla
  • hüseyin güner: bazıları din kardeşimiz diyerek bizi keriz zannediyorlar 15 sene sonra göreceğiz bakalım hepimizi bu ülkeden atacaklar isyan çıkacaklar 55 7 Yanıtla
  • Mehmet: acil sınır dışı edilmeli 56 3 Yanıtla
    Cihangir Polat: Hayir alip kursuna dizilmeli. Sinir disi niye edilsin. Misliyle karsilik verilmeli. 57 2
  • Mehmetali Karatay: Suç sende deyil çocuk suç sana kimlik verdende 52 3 Yanıtla
  • Ihsan Orhan: Yabancısı türkü yok bu işin. Eğitim sistemine köklü bir disiplin ve değişim şart. Hocamıza geçmiş olsun inşallah sağ salim kalkar görevine döner 29 9 Yanıtla
    Turan Okumuş: Adam öldü öldü… 14 0
  • Depechs Modes: Bunlar iyi günler 23 1 Yanıtla
  • Gregor Samsa: Öncelikle Allah rahmet eylesin.Çok acı bir durum.Çocuğun yabancı uyruklu olmasına takılmış millet ama yerli öğrencilerin durumu da farklı değil. Bu yeni nesil özellikle okullarda artık dizginlenemez hale geldi. Sıkı bir disiplin politikası şart. Okumayan insanları zorla okulda tutmanın bir anlamı yok. Tersine okumaya niyeti olanlara da engel oluyorlar. Yeri geldiğinde Öğretmenlerini bile böyle öldürebilecek duruma gelmişler.Buna bir çözüm bulunmalı. 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement