2014 Dünya Kupası'nda "dünyanın en çekici taraftarı" unvanını alan ve modelliğe başlayan Axelle Despiegelaere kısa sürede fenomen oldu. Ancak avladığı Afrika antilobu ile çekmiş olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Despiegelaere, hızla yükselen kariyerini kendi elleri ile bitirdi.
BUENOS Brezilya'nın Ceara eyaletine bağlı Fortaleza kentinde 2014 FIFA Dünya Kupası maçlarının oynandığı Castelao Stadyumu'nda çıkan yangın hasara yol açtı.
Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan dünyaca ünlü stadyumu Maracana, koronavirüs salgını nedeniyle hastane yapıldı.
BUENOS Latina Amerika'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) en çok etkilenen Brezilya'daki ünlü Maracana Stadı hastaneye dönüştürüldü.
Aşırı taraftarlığın strese bağlı olarak öksürük, soğuk algınlığı, alerji, kilo alımı ve yüksek tansiyon gibi birçok sağlık sorununa yol açabileceği ifade eden Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Öğr.
2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın organizatörleri LGBTİ+ bireyler de dahil olmak üzere herkesi şampiyonaya davet etti. Katar 2022'nin CEO'su Nasır el-Khater, ülkesinin misafirperverliğini vurguladı ancak ziyaretçilerin de ülkenin örf ve adetlerine saygı göstermesini istedi.
İki ülke A milli takımları daha önceki iki maçını da 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri gruplarında oynamıştı.
Geçtiğimiz yaz Rusya'da düzenlenen FİFA Dünya Kupası maçında Olivier Giroud'un maç sırasında çıkararak tribünlere fırlattığı şort internet üzerinden 15 bin euroya satıldı.
Rus Sberbank tarafından yapılan araştırmaya göre, 2018 FİFA Dünya Kupası boyunca Rusya'da 1,5 milyar dolar harcadı.
Daha önce sık sık burnunu karıştırırken kameralara yakalanan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, bu alışkanlığından Rusya'daki Dünya Kupasında da kurtulamadı.
Rusya’da gerçekleşen FİFA Dünya kupasında mücadele eden Suudi Arabistan takımını taşıyan uçağın motoru tutuştu.
Rusya’da bugün başlayacak FİFA Dünya Kupası için Soçi şehrinde 620 ton dondurma hazırlandı.
- Dünya kupasını izlemek için traktörünü karavana çevirip Rusya'ya gittiMOSKOVA - Almanya'da yaşayan 70 yaşındaki Hubert Wirth, karavana çevirdiği traktörüyle FİFA Dünya Kupası'nı izlemek için Almanya'dan Rusya'ya gitti.
Almanya’da yaşayan 70 yaşındaki Hubert Wirth, karavana çevirdiği traktörüyle FİFA Dünya Kupası’nı izlemek için Almanya’dan Rusya’ya gitti.
Arjantin'in Dünya Kupasında en büyük kozu olacak Lionel Messi, turnuva sonrası milli takımı bırakabileceğini ifade etti.
Pembe Sağ ve Mavi Sol Kramponlardan Oluşan PUMA Tricks "İnanılması zor olan anlar" için Tasarlandı
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.