24 Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı
GAZİANTEP - Gaziantep'te polis ekiplerince durdurulan bir çekicide dedektör köpekle yapılan aramada 24 Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yol kontrolünde arkasında römorku bulunan bir çekici durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçta Curis isimli dedektör köpekle de yapılan aramada dorsenin taban kısmında zula diye tabir edilen yerlere gizlenmiş vaziyette 24 Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.
Olayla ilgili gözaltına alınan S.Y isimli şüpheli şahsa gerekli yasal işlemler yapıldı. Gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan tıra ise adli makamlarca el konuldu.
Son Dakika › 3.Sayfa › 24 Bin 500 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.