4 Aydır Kayıp Oğlunu Arıyor - Son Dakika
3. Sayfa

4 Aydır Kayıp Oğlunu Arıyor

4 aydır kayıp oğlunu arıyorGAZİANTEP - Gaziantep'te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kayıp oğlu Hasan Emir'i arıyor.

30.08.2017 12:51

4 aydır kayıp oğlunu arıyor

GAZİANTEP - Gaziantep'te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kayıp oğlu Hasan Emir'i arıyor.

Yaklaşık 4 ay önce Gaziantep merkezden İslahiye İlçesine çobanlık yapmaya giden 45 yaşındaki Hasan Demir oradan kısa bir süre sonra Gaziantep merkezine gelmek için ayrıldı. ve o günden sonra haber alınamadı. 4 aydır oğlunu her yerde arayan baba Mustafa Emir, polise de başvurdu.

Oğlunun 4 ay önce İslahiye'nin Elbistan Hüyüklü köyüne gittiğini söyleyen Mustafa Emir, " Orada çobanlık yaparken bir arabaya binip Gaziantep'e geleceğini söylemiş. Fakat buraya gelmedi. Nereye gittiğini bilmiyorum. Orada çevre köylerdeyse Allah rızası için gören duyan bizlere haber versin. Oğlum bu mübarek bayram gününde evine gelsin. Geçen hafta İslahiye'ye yanına gittiği adamı aradım. Bir daha yanımıza gelmedi dediler. Ben İslahiye'de herhangi bir köyde olduğunu düşünüyorum. Eğer beni duyuyorsa Kurban Bayramında evine gelsin. Bu mübarek günde gören duyan vatandaşlar Allah rızası için bizlere ulaşsın "diye konuştu.

Baba Mustafa Emir oğlunu gören vatandaşların 0537 993 50 91 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını istedi.

4 Aydır Kayıp Oğlunu Arıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 4 Aydır Kayıp Oğlunu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement