ABD'de Otobüs Durağına Dalan Sürücü 8 Kişinin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'de Otobüs Durağına Dalan Sürücü 8 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

ABD\'de Otobüs Durağına Dalan Sürücü 8 Kişinin Ölümüne Neden Oldu
08.05.2023 19:52

ABD'nin Texas eyaletinde aracıyla otobüs durağında bekleyen yayaların arasına dalan sürücü 8 kez adam öldürmekle suçlandı. 8 kişinin hayatını kaybettiği olayda, sürücü George Alvarez'in kırmızı ışıkta geçtiği ve aracının kontrolünü kaybederek 18 kişiye çarptığı belirtildi. Müfettişlerin kazanın kasıtlı olduğuna dair ihtimalleri göz ardı etmediği ifade edildi.

ABD'nin Texas eyaletinde dün aracıyla otobüs durağında bekleyen yayaların arasına dalan ve 8 kişinin ölümüne neden olan sürücü, 8 kez adam öldürmekle suçlandı.

ABD'nin Texas eyaletinde yer alan Brownsville'de dün aracıyla otobüs durağında bekleyen yayaların arasına dalan 34 yaşındaki George Alvarez hakkındaki suçlamalar belli oldu. Brownsville Polis Şefi Felix Sauceda düzenlediği basın toplantısında, Alvarez'in 8 kez adam öldürmekle ve 10 kez ölümcül bir silahla ağırlaştırılmış saldırı ile suçlandığını açıkladı. Alvarez'in kırmızı ışıkta geçtiğini ifade eden Sauceda, Alvarez'in aracının kontrolünü kaybettiğini ve 18 kişiye çarptığını aktardı. Müfettişlerin kazanın kasıtlı olduğuna dair ihtimalleri göz ardı etmediğini ifade eden Sauceda, müfettişlerin toksikoloji raporlarını beklediklerini söyledi. Alvarez'in kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalıştığını, ancak birkaç görgü tanığı tarafından durdurulduğunu aktaran Sauceda, Alvarez'in kapsamlı bir suç geçmişi olduğunu belirtti.

George Alvarez, dün SUV tipi aracıyla göçmenler ve evsizler için bir barınak olan Ozanam Center'ın önündeki otobüs durağına dalmış, olayda 8 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. - TEXAS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa ABD'de Otobüs Durağına Dalan Sürücü 8 Kişinin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika


Advertisement