Oto Yıkamacıya Bırakılan Araçla Kapkaç Yapan Çalışan ve 2 Arkadaşı Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Oto Yıkamacıya Bırakılan Araçla Kapkaç Yapan Çalışan ve 2 Arkadaşı Yakalandı

Adana'da oto yıkamacıya bırakılan otomobille kapkaç yapan iş yeri çalışanı ve 2 arkadaşı, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

08.03.2017 14:54  Güncelleme: 15:29

Adana'da çalıştığı oto yıkamacıya bırakılan otomobili alıp iki arkadaşıyla birlikte kapkaç yapan zanlı, arkadaşlarıyla birlikte yakayı ele verdi. İfadesi alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

ARACINI OTO YIKAMACIYA BIRAKIP AYRILDI

Merkez Seyhan ilçesinde oturan N.Ö., bir oto yıkamacıya teslim edip ayrıldı. Burada çalışan 20 yaşındaki Casim Eren, N.Ö.'nün otomobili alıp, iki arkadaşı 19 yaşındaki Mehmet Tunçkıran ve Mehmet Keser ile birlikte gezmeye çıktı. 3 arkadaş Karafatma Caddesi'nde yürüyen Sefa K.'nın yanına yaklaşıp elindeki cep telefonunu kapıp kaçtı.

ZANLILARIN KULLANDIĞI ARACIN PLAKASI TESPİT EDİLDİ

Sefa K.'nın şikayetçi olması üzerine çalışma başlatan polis, zanlıların kullandığı aracın plakasını belirleyip N.Ö.'ye ulaştı. N.Ö., otomobilini oto yıkamacıya bıraktığını söyledi. Bunun üzerine Casim Eren gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Casim Eren, suçunu itiraf ederek kapkaçı Tunçkıran ile Keser ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Eren, "Caddede duruyorduk, Mehmet koşarak geldi. Bize 'telefon kapkaç yaptım. Basın gidelim' diyerek otomobile bindi. Biz de hızla uzaklaştık." dedi. Mehmet Tunçkıran ile Mehmet Keser de yakaladı.

İfadeleri tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Oto Yıkamacıya Bırakılan Araçla Kapkaç Yapan Çalışan ve 2 Arkadaşı Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Oto Yıkamacıya Bırakılan Araçla Kapkaç Yapan Çalışan ve 2 Arkadaşı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement