Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü

Ağrı\'da, bir kadın eşini satırla öldürdü
 Güncelleme: 

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, kafasına satırla vurduğu eşini öldürdü.

Ağrı'da kan donduran bir olay yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye satırla saldırarak öldürdü.

SATIRLA KAFASINA 6 KEZ VURDU

Olay, Taşlıçay'ın merkezinde meydana geldi. İddialara göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye bir anda saldırmaya başladı. H.Ç., eşinin kendisine satırla saldırmasıyla kafasından 6 kez darbe aldı ve ağır yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan H.Ç. ilk olarak Taşlıçay Devlet Hastanesine daha sonra da Ağrı Devlet Hastanesi kaldırıldı. H.Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı Zeytun Ç. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü - Son Dakika


Advertisement