Aksaray'da Gasp Şüphelisi Kendini Araca Kilitledi - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da Gasp Şüphelisi Kendini Araca Kilitledi

Aksaray\'da Gasp Şüphelisi Kendini Araca Kilitledi

Aksaray'da yabancı uyruklu bir şahsı gasp ettiği iddiasıyla polis ekipleri tarafından durdurulan araca kendini kilitleyen şüpheli, 1 saat boyunca ne polise ne de anne ve babasına kapıyı açmadı. Şüpheli, avukatının gelmesiyle ikna olup araçtan çıktı ve gözaltına alındı.

05.10.2023 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gasp iddiasıyla durdurulan şahıs kendini araca kilitledi

AKSARAY - Aksaray'da yabancı uyruklu bir şahsı gasp ettiği iddiasıyla polis ekiplerince otomobili durdurulan şüpheli araca kendini kilitledi. 1 saat boyunca ne polise, ne anne ve babasına kapıyı açmayan şüpheli avukatı gelince ikna olup araçtan çıktı.

Olay, Taşpazar Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Gaffır T. polisi arayarak bir şahsın telefonunu alarak kendisini gasp ettiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri bir süre sonra ihbara konu olan Muhammet Can K. isimli şahsı 68 BT 226 plakalı araçla Taşpazar Mahallesinde durdurdu. Araçtan inmeyen şahıs camları kapatıp kendini araca kilitledi. Polis ekipleri şahsı indirmek için uzun süre çaba sarf ederken şahsın kapıları açmaması üzerine durum anne ve babasına bildirildi. Olayı haber alan anne ve baba olay yerine gelerek aracın başında oğlunu ikna etmeye çalıştı. Anne ve babasına da kapıyı açmayan Muhammet Can K. avukatının gelmesini istedi. Bunun üzerine polis ekipleri hemen avukata haber verildi. Bir süre sonra gelen avukat şahsı kısa sürede ikna ederek araçtan indirdi. Gözaltına alınan şahıs, emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da Gasp Şüphelisi Kendini Araca Kilitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement